Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Het Gooi

Winter Moordspel Diner
Midden in het centrum van uw gewenste stad gaat u een uniek avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Holland Tour Guides is in heel Nederland en België te organiseren en maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game Naarden Vesting
Holland Tour Guides biedt u de Escape City Game aan in centrum van de stad. Een gloednieuwe virtuele game waarbij u gegijzelde mensen dient te bevrijden van de psychopaat Dr. Crypto. De beste speurneuzen gaan uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes het Gooi
Vanmiddag barst de strijd der seksen los! Vanaf nu kunt u bij Holland Tour Guides het Jongens tegen de Meisjes spel reserveren. Laat de strijd maar losbarsten!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
PopQuiz Lunch het Gooi
Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Holland Tour Guides het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Lunch het Gooi
Wie kent het bekende TV programma niet? Misschien is het momenteel wel de leukste spelshow op TV en het concept kunnen jullie nu ook boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? Een pittige strijd zal er tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in ’t Gooi
Bij de Ranking the Stars Lunch van Holland Tour Guides gaat u uw collega's of vrienden nóg beter leren kennen en ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch. Dat wordt smullen!
Vanaf 10 personen
3.5 uur uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in ’t Gooi
Tijdens het Ranking the Stars Diner van Holland Tour Guides gaat u in teamverband uw vriendenkring of collega's eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en smikkelt u van een fantastisch 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Ranking the Stars quiz het Gooi
Vanaf nu ook bij Holland Tour Guides te boeken; de hilarische Ranking the Stars quiz! Bent u klaar om uw vrienden of collega's te ranken? Alle geheimen zullen bloot komen te liggen. Maak uw borst maar nat voor een super gezellige middag!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes diner het Gooi
Wie kent het TV programma niet? Misschien wel de leukste spelshow op TV van de afgelopen jaren en het gehele concept is nu ook te boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie kent de deelnemer van het andere geslacht het beste? Een hevige strijd zal er tussen de sexen ontbranden, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand als presentatie en jury. Het gaat erom spannen welk team het beste uit de verf komt.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
PopQuiz Diner in ’t Gooi
Een Popquiz Diner van Holland Tour Guides is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een eersteklas diner op een toplocatie. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan in het Gooi
Kent u het bordspel Kolonisten van Catan en wilt u de essentie van dit spel combineren met het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje? Dit virituele tablet spel van Holland Tour Guides is hét evenement voor groepen en bedrijven die wel eens een echte ontdekkingstocht willen maken door de stad. Bepakt met een tablet gaat uw team op zoek naar grondstoffen die door de hele stad verspreid liggen. Deze avontuurlijke City Game vraagt om de noodzakelijke teambuildingskills, 100% creativiteit en doorzettingsvermogen om uw kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Pubquiz Diner in Het Gooi
Beleef de leukste quiz van Nederland en België en schrijf u in voor het Pubquiz Dinerspel van Holland Tour Guides.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Pubquiz Lunch in Het Gooi
Holland Tour Guides organiseert de gezelligste quiz van Nederland en België! Zeg maar gerust een unieke combinatie tussen 'Ik Hou van Holland' en 'Dit was het Nieuws' maar met onze eigen talentvolle quizmaster.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
High Tour Laren
Laten we deze High Tour rustig aan beginnen met een overheerlijk gebakje en een kopje koffie. Na deze heerlijke neemt onze gids jullie gelijk mee door het centrum van de stad voor een leuke rondleiding.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
De Popquiz in Het Gooi
Holland Tour Guides komt nu met een spetterende popquiz. In het hart van Het Gooi wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u? Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Winter Speurtocht Dinner
We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de kerststad zien. Er is immers van alles te bekijken; leuke straatjes met kerstverlichting, gezellige kroegjes waar de kerstmuziek lekker hard staat, rustieke pleintjes, standbeelden gemaakt van sneeuw, te veel om op te noemen!  
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner
Het Winter Walking Dinner in een stad naar keuze, is lekker eten én een rondleiding met gids, van Holland Tour Guides. De feestdagen staan weer voor de deur. Huh? Nu al? Nou, uit ervaring weten we dat dit inderdaad sneller gaat dan dat we meestal denken! En dat we vaak, als we even niet opletten, op het laatste moment nog heel veel moeten regelen… Neem nou de kerstdagen...
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling
De sneeuwvlokjes vallen naar beneden. Het wordt tijd om de stad te bezoeken als elk hoekje en elke brug uitzicht geeft op een nieuwe winterse ansichtkaart. Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de mooiste plekken van de stad. Onderweg gaan we even lekker opwarmen in een gezellige kroeg.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
I Love Holland Winter Dinner
Buiten is het onder nul. Binnen worden de voorbereidingen getroffen om uw gezelschap op een sprankelende manier in de watten te leggen. Heeft u zin in een gezellige quiz waarin al uw kennis over Nederland wordt getest? Kom met uw vrienden of familie naar deze I Love Holland Winter Dinner quiz en laat u door onze professionele quizmaster aan de tand voelen. Muziekfragmenten, vreemde vragen en ludieke acties vormen het standaard repertoire van deze unieke quiz.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet