088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Holland Tour Guides heeft in de loop der jaren een groot bestand van Hollandse en Belgische artiesten opgebouwd, met ruime ervaring en aantoonbaar succes.
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Holland Tour Guides verzorgt bijzonder drukwerk als u dat wenst. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Boot huren
Huur eens een comfortabele boot. Holland Tour Guides werkt al jaren samen met bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Nederland en België.
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Regel vooraf een geheel verzorgde catering bij uw uitje of arrangement van Holland Tour Guides in Nederland of Belgie. Wij werken samen met lokale cateraars. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u wilt, tegen scherpe tarieven.
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Holland Tour Guides op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Bij Holland Tour Guides kunt u ook vooraf een hotel te boeken, om uitgerust wakker te worden op de plaats van uw uitje of arrangement, of na een lekkere vermoeiende dag rustig uit te slapen in een luxe hotelkamer.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u met eigen vervoer naar uw uitje of arrangement van Holland Tour Guides komt, geven wij u gericht parkeeradvies (in Nederland). Zo adviseren u bijvoorbeeld om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of in een transferium.
Lees meer
Restaurant
Boek meteen vooraf een restaurant. Door goede samenwerking met de Hollandse en Belgische lokale horeca kan Holland Tour Guides u een variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!
Lees meer
Tickets
Reserveer vooraf uw tickets, toegangsbewijzen, of entreekaarten. Holland Tour Guides werkt samen met de leukste en beroemdste musea en attracties. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven en daar heeft u dan weer plezier van!
Lees meer
Touringcar
Indien u met een gezelschap komt, kan Holland Tour Guides een luxe touringcar voor u regelen in Nederland en Belgie. U heeft dan geen last meer van parkeerproblemen en kunt als groep gezamenlijk op de plaats van bestemming arriveren. Een luxe touringcar met airco, minibar en video is zo geregeld!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer
Video- en/of foto reportage
Laat een video- of foto reportage maken van uw uitje of arrangement. Holland Tour Guides weet dat er anders deelnemers zijn die niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan