Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in ’t Gooi

Details over dit uitje

Bij de Ranking the Stars Lunch van Holland Tour Guides gaat u uw collega’s of vrienden nóg beter leren kennen en ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch. Dat wordt smullen!

De quizmaster zal uw gezelschap verdelen in groepjes van 2 of 3 personen en elk team gaat proberen een een zo goed mogelijke ranking te maken. Wie is de grootste praatjesmaker? Wie staat er het langste voor de spiegel? Wie drinkt er af en toe een borreltje te veel? Dit zorgt voor een aantal bijzondere uitkomsten, maar uiteraard krijgt u van ons de gelegenheid om uzelf te verdedigen!

Net zoals bij het gelijknamige tv-programma staat de quizmaster zeker zijn mannetje (of vrouwtje). De quizmaster weet als geen ander de groepjes uit te dagen om nou echt te zeggen wat er gedacht wordt!

Voordat dit gezellige spelprogramma plaats zal vinden, vult iedereen een vragenlijst in. Eenmaal bij elkaar, zijn alle antwoorden al bij ons bekend en verwerkt in deze wel heel persoonlijke quiz. De quizmaster zal diverse meerkeuze en open vragen stellen aan de deelnemende groepen.

Welk team kan de overige deelnemers het beste inschatten en gaat naar huis met de Ranking the Stars hoofdprijs.. Veel plezier!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door een professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan