Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Brugge

Winter Moordspel Diner België
Holland Tour Guides heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan!
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Flikken Diner Brugge
Stap in de wereld van de Dienst Landelijke Recherche en beleef het spannendste groepsuitje van Holland Tour Guides. Dit groepsuitje is in diverse steden in Nederland en België te organiseren.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Lunch Brugge (België)
Bij Holland Tour Guides combineer je gewoon het spannendste groepsuitje met een voortreffelijke 3-gangen lunch. De Flikken Lunch speel je in diverse teams en elk team gaat op zoek naar aanwijzingen om een lugubere moordzaak op te lossen. Het doel van deze city game is om het moordwapen te vinden en de moordenaar te ontmaskeren. Tussen de avonturen door gaan jullie heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Brugge (België)
Bij Holland Tour Guides kan je nu één van de spannendste en meest verrassende groepsuitjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er is een gruwelijke, lugubere en zeer sinistere moord gepleegd en jullie gaan als echte "flikken" op zoek naar het moordwapen en andere belangrijke aanwijzingen om de moord op te lossen en de moordenaar te identificeren. Het is een recherchezaak die opgelost moet worden!  Het hoofdbureau heeft bepaald dat jullie maar twee uur de tijd hebben om de zaak te rechercheren.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes in Brugge
Vanmiddag barst de strijd der seksen los! Vanaf nu kunt u bij Holland Tour Guides het Jongens tegen de Meisjes spel reserveren. Laat de strijd maar losbarsten!
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
PopQuiz Lunch Brugge (België)
Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Holland Tour Guides het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Lunch Brugge
Wie kent het bekende TV programma niet? Misschien is het momenteel wel de leukste spelshow op TV en het concept kunnen jullie nu ook boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? Een pittige strijd zal er tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Brugge (België)
Bij de Ranking the Stars Lunch van Holland Tour Guides gaat u uw collega's of vrienden nóg beter leren kennen en ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch. Dat wordt smullen!
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Brugge (België)
Tijdens het ranking the stars diner van Holland Tour Guides gaat u in teamverband uw vriendenkring of collega's eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en smikkelt u van een fantastisch 3-gangen diner.
Vanaf 15 personen
4 uur
Favoriet
Ranking the Stars quiz Brugge (België)
Vanaf nu ook bij Holland Tour Guides te boeken; de hilarische Ranking the Stars quiz! Bent u klaar om uw vrienden of collega's te ranken? Alle geheimen zullen bloot komen te liggen. Maak uw borst maar nat voor een super gezellige middag!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes diner Brugge (België)
Wie kent het TV programma niet? Misschien wel de leukste spelshow op TV van de afgelopen jaren en het gehele concept is nu ook te boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie kent de deelnemer van het andere geslacht het beste? Een hevige strijd zal er tussen de sexen ontbranden, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand als presentatie en jury. Het gaat erom spannen welk team het beste uit de verf komt.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
PopQuiz Diner Brugge (België)
Een Popquiz Diner van Holland Tour Guides is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een eersteklas diner op een toplocatie. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Pubquiz Diner in Brugge (België)
Beleef de leukste quiz van Nederland en België en schrijf u in voor het Pubquiz Dinerspel van Holland Tour Guides.
Vanaf 15 personen
4 uur
Favoriet
Pubquiz Lunch in Brugge (België)
Holland Tour Guides organiseert de gezelligste quiz van Nederland en België! Zeg maar gerust een unieke combinatie tussen 'Ik Hou van Holland' en 'Dit was het Nieuws' maar met onze eigen talentvolle quizmaster.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Brugge (België)
Holland Tour Guides  bouwt tijdens de Wie is de Rat in Brugge van uw groep een hecht team en laat u allerlei uitdagende opdrachten doen.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Brugge
Holland Tour Guides komt nu met een spetterende popquiz. In hartje Brugge wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u? Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Crazy Winter Dinner België
Doe mee met de dol dwaze avonturen van deze Crazy Winter Dinner! Een avontuurlijk en culinair spel beleven in een binnenstad in kerstsfeer? Met het Crazy Winter Dinner gaat u leuke opdrachten uitvoeren en genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants en dat in Kerstsfeer!
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch België
De winter mag dan wel niet de warmste periode van het jaar zijn, maar het is altijd wel uitermate gezellig! Holland Tour Guides helpt u hier een handje mee. Wij hebben speciaal voor u de 'Winter Walking Brunch' in Brussel, Gent, Antwerpen of Brugge (België) bedacht! Tijdens deze brunch laten wij u genieten van heerlijke gerechten en deze worden in drie verschillende restaurants genuttigd. Tussen de gerechten door zorgen wij dat uw stadsspecialist u via een leuke route naar het volgende restaurant brengt.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Winter Brunch België
Heeft u ook zo’n zin in een gezellige brunch, maar wilt u net even wat anders? Dan helpt Holland Tour Guides u graag verder. Bij ons kunt u namelijk de Get The Picture Winter Brunch boeken! Wij combineren een heerlijke brunch met een leuke activiteit in de stad.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy 88! Winter Edition België
Crazy 88 is komisch, spannend en volkomen doorgedraaid! Holland Tour Guides vond het echter tijd worden om dit arrangement nóg komischer, spannender en doorgedraaider te maken. Hilarisch met de hoofdletter H!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet