Locaties
Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Ede

Winter Moordspel Diner
Midden in het centrum van uw gewenste stad gaat u een uniek avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game Ede
Holland Tour Guides biedt u de Escape City Game aan in centrum van de stad. Een gloednieuwe virtuele game waarbij u gegijzelde mensen dient te bevrijden van de psychopaat Dr. Crypto. De beste speurneuzen gaan uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Dinner in Ede
Beleef in Ede met Holland Tour Guides de Crime CityDinner Game een supermodern, virtueel GPS spel dat we afwisselen met een heerlijk drie gangen diner, waarbij drie verschillende restaurants aangedaan worden.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime City Brunch Game in Ede
Maak kennis met de Crime City Brunch Game in Ede van Holland Tour Guides: een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie mét een overheerlijk 3-gangen brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Brunch in Ede
Maak in Ede kennis met de Empire City Brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch. U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Brunch Game. Bent u er klaar voor?
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Game in Ede
Maak kennis met de Empire City Dinner game van Holland Tour Guides in Ede: een hypermodern, virtueel GPS spel, mét een 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Diner Ede
Stap in de wereld van de Dienst Landelijke Recherche en beleef het spannendste groepsuitje van Holland Tour Guides. Dit groepsuitje is in diverse steden in Nederland en België te organiseren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Lunch Ede
Bij Holland Tour Guides combineer je gewoon het spannendste groepsuitje met een voortreffelijke 3-gangen lunch. De Flikken Lunch speel je in diverse teams en elk team gaat op zoek naar aanwijzingen om een lugubere moordzaak op te lossen. Het doel van deze city game is om het moordwapen te vinden en de moordenaar te ontmaskeren. Tussen de avonturen door gaan jullie heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Ede
Maak kennis met deze uitdagende game, die Europa razendsnel verovert. Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game in Ede
Holland Tour Guides biedt nu een gloednieuw vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Jullie gaan deze virtuele game spelen in het centrum van de stad, waarbij we hilariteit, actie en ontspanning garanderen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game Ede
Holland Tour Guides biedt nu het meest bijzondere vrijgezellenuitje aan: The Wedding Planner! Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld! Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Flikken Ede
Bij Holland Tour Guides kan je nu één van de spannendste en meest verrassende groepsuitjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er is een gruwelijke, lugubere en zeer sinistere moord gepleegd en jullie gaan als echte "flikken" op zoek naar het moordwapen en andere belangrijke aanwijzingen om de moord op te lossen en de moordenaar te identificeren. Het is een recherchezaak die opgelost moet worden!  Het hoofdbureau heeft bepaald dat jullie maar twee uur de tijd hebben om de zaak te rechercheren.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinner Ede
Organiseer het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje! Kolonisten van Catan is misschien wel het populairste bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld, wij hebben het omgetoverd tot een city game dat in teams via een tablet in de buitenlucht wordt gespeeld. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants. Koloniseer het centrum van de stad en probeer uiteraard andere teams voor te zijn!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunch Ede
Holland Tour Guides maakt van de leukste bordspellen nu City Games die buiten gespeeld kunnen worden! Bij ons reserveer je voor ieder gezelschap de Kolonisten van Catan Lunch! Jullie horen het goed, het spel wordt gespeeld in het centrum en is inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Ede
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Holland Tour Guides, hèt openlucht avondtheater van de mysterie en hèt groepsuitje voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden! In teams gaan jullie elkaar beconcurreren om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Een tablet of tablet is jullie hulp om de diverse locaties in het centrum te vinden die iets met deze zaak te make
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Ede
Op zoek naar het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje? Beleef een zinderende en mysterieuze 'detective story' met je vrienden of collega's. Deze virtuele city game van Holland Tour Guides zorgt voor spanning en sensatie!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Ede
Vanmiddag barst de strijd der seksen los! Vanaf nu kunt u bij Holland Tour Guides het Jongens tegen de Meisjes spel reserveren. Laat de strijd maar losbarsten!
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
PopQuiz Lunch Ede
Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Holland Tour Guides het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Lunch Ede
Wie kent het bekende TV programma niet? Misschien is het momenteel wel de leukste spelshow op TV en het concept kunnen jullie nu ook boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? Een pittige strijd zal er tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Ede
Bij de Ranking the Stars Lunch van Holland Tour Guides gaat u uw collega's of vrienden nóg beter leren kennen en ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch. Dat wordt smullen!
Vanaf 15 personen
3.5 uur uur
Favoriet