Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Brussel

Speurtocht Dinner Brussel (België)
Tijdens het Speurtocht Dinner arrangement van Holland Tour Guides zorgen wij dat u de leukste plekjes uit de stad te zien krijgt. U gaat in groepjes van 5 - 8 personen op ontdekkingstocht door de stad aan de hand van leuke vragen en opdrachten.
Vanaf 20 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Brunch Brussel (België)
Vandaag gaan we de puzzelen en brunchen tegelijk! Met de 'Speurtocht Brunch' van Holland Tour Guides in Brussel (België). We beginnen deze middag met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant in het hartje van het centrum. Nadat iedereen weer even heeft bijgepraat gaan we beginnen met het spel! In groepjes van maximaal acht personen krijgt u een oude stadskaart en een vragenlijst in uw handen gedrukt. De antwoorden op deze vragen zult u moeten zien te krijgen door heel goed om u heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!
Vanaf 20 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Brussel (België)
Welkom in het centrum van Brussel (België), waar u met Get The Picture van Holland Tour Guides gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet
Get The Picture Brunch Brussel (België)
Spelen en genieten, dat is 'Get the Picture Brunch' Brussel (België); speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Holland Tour Guides. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.
Vanaf 20 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Dinner Brussel (België)
Het 'Get The Picture Dinner' in Brussel (België), dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Holland Tour Guides. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.
Vanaf 20 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner Brussel (België)
Geniet bij het Walking Dinner in Brussel (België) van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Brussel (België)
Een bezoekje aan Brussel (België) is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet
Walking Brunch Brussel (België)
Een stadswandeling door Brussel (België), één van de mooiste historische steden, met de Holland Tour Guides gids én een heerlijke brunch? Tijdens de Walking Brunch geniet u van een 3-gangen menu in drie verschillende restaurants. U wandelt na iedere gang door deze mooie stad naar de volgende gang in het volgende restaurant.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding Brussel (België)
De gidsen van Holland Tour Guides nemen u mee naar Brussel (België). In een rondleiding in de vorm van een stadswandeling laten wij u de mooiste plekjes van de stad zien, die u zelf mogelijk niet had kunnen ontdekken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht Brussel (België)
Met deze GPS Speurtocht van Holland Tour Guides zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Brussel. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet