Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Almere

Crazy 88! Almere
Een paar jaar geleden was er op BNN een fantastisch tv-programma genaamd; 'crazy 88'. Kent u het nog? Bij Holland Tour Guides doen we daar nog een schepje bovenop! Jullie gaan zo veel mogelijk doldwaze opdrachten in het centrum van Almere doen wat uw dagje uit tot een echte belevenis maakt! We hebben een leuke selectie gemaakt van de opdrachten. Soms zijn de opdrachten ludiek, zoals een kop koffie drinken bij een wildvreemde, en vaak zijn ze ronduit melig, bijvoorbeeld om een politie-agent een knuffel te geven! Gezellig, crazy en ludiek tegelijk!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game Almere
Holland Tour Guides komt nu met een spectaculaire virtuele game in Almere. De politie heeft gevraagd of jullie willen helpen om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie het moordwapen en de dader?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy Brunch in Almere
Met de Crazy Brunch in Almere gaat u met Holland Tour Guides op drie verschillende locaties heerlijk eten en tussendoor voert u hilarische Crazy 88 opdrachten uit!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Diner Almere
Stap in de wereld van de Dienst Landelijke Recherche en beleef het spannendste groepsuitje van Holland Tour Guides. Dit groepsuitje is in diverse steden in Nederland en België te organiseren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is De Rat Lunch in Almere
De Wie is de Rat Lunch van Holland Tour Guides is een uitdagend spel door de stad, inclusief een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants. Jullie spelen het spel in Almere en in verschillende teams.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Holland Tour Guides is in heel Nederland en België te organiseren en maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Brunch in Almere
Maak in Almere kennis met de Empire City Brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch. U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Brunch Game. Bent u er klaar voor?
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime City Brunch Game in Almere
Maak kennis met de Crime City Brunch Game in Almere van Holland Tour Guides: een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie mét een overheerlijk 3-gangen brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
PubQuiz in Almere
Van Groningen tot Maastricht en van Brugge tot Enschede, de PubQuiz van Holland Tour Guides laat iedereen genieten van een uniek quizprograma, een cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, gepresenteerd door een superenthousiaste quizmaster die alles eindjes aan elkaar praat. Actuele vragen worden afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten waarna we uw kennis over popmuziek eens even flink op de proef stelen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game Almere
Holland Tour Guides biedt u de Escape City Game aan in centrum van de stad. Een gloednieuwe virtuele game waarbij u gegijzelde mensen dient te bevrijden van de psychopaat Dr. Crypto. De beste speurneuzen gaan uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Almere
Tijdens het speurtocht dinner arrangement zorgt onze gids van Holland Tour Guides dat u de interessantste en leukste plekjes van de stad krijgt te zien.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Pubquiz Diner in Almere
Beleef de leukste quiz van Nederland en België en schrijf u in voor het Pubquiz Dinerspel van Holland Tour Guides.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Escape City Diner Almere
’s-Avonds nog even een thriller beleven samen met vrienden of collega’s in een gezellige stad in Nederland of België? Beleef het spannendste en gezelligste groepsuitje tijdens de Escape City Diner van Holland Tour Guides! Dr. Crypto, het meest intelligente criminele monster van de stad, heeft een aantal gijzelaars verborgen op diverse plaatsen in het centrum. Aan jullie om de gegijzelden aan de hand van sporen en aanwijzingen op de tablet te bevrijden! Spanning én gezelligheid tegelijkertijd, want we laten jullie ondertussen heerlijk dineren in de lekkerste restaurants van de stad!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Almere
Holland Tour Guides laat u de leukste plekjes van Almere ontdekken, met de speurtocht door de stad. 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PopQuiz Diner Almere
Een Popquiz Diner van Holland Tour Guides is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een eersteklas diner op een toplocatie. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Escape Lunch Game Almere
Met vrienden of collega’s een spannend én gezellig groepsuitje organiseren in een bepaalde stad in Nederland of België? Tijdens de Escape City Lunch van Holland Tour Guides laten we jullie virtueel gijzelaars bevrijden uit de grijpgrage klauwen van de meest beroemde crimineel. In teamverband moeten jullie binnen de gestelde tijd de gijzelaars bevrijden uit een benarde situatie. Tijdens het spel laten we jullie ook nog eens genieten van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants, zodat jullie energieniveau altijd op peil blijft!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Dinner in Almere
Het get the picture dinner in Almere, dat is een speurtocht én genieten van lekker eten met Holland Tour Guides.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Ranking the Stars quiz Almere
Vanaf nu ook bij Holland Tour Guides te boeken; de hilarische Ranking the Stars quiz! Bent u klaar om uw vrienden of collega's te ranken? Alle geheimen zullen bloot komen te liggen. Maak uw borst maar nat voor een super gezellige middag!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Almere
Maak nu in Almere kennis met het  hyper moderne virtuele Crime City Game van Holland Tour Guides, een actief spel waar teambuilding voorop staat!
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Almere
Bij de Ranking the Stars Lunch van Holland Tour Guides gaat u uw collega's of vrienden nóg beter leren kennen en ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch. Dat wordt smullen!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet