Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Almere

Crazy 88! Almere
Een paar jaar geleden was er op BNN een fantastisch tv-programma genaamd; 'crazy 88'. Kent u het nog? Bij Holland Tour Guides doen we daar nog een schepje bovenop! Jullie gaan zo veel mogelijk doldwaze opdrachten in het centrum van Almere doen wat uw dagje uit tot een echte belevenis maakt! We hebben een leuke selectie gemaakt van de opdrachten. Soms zijn de opdrachten ludiek, zoals een kop koffie drinken bij een wildvreemde, en vaak zijn ze ronduit melig, bijvoorbeeld om een politie-agent een knuffel te geven! Gezellig, crazy en ludiek tegelijk!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game Almere
Holland Tour Guides komt nu met een spectaculaire virtuele game in Almere. De politie heeft gevraagd of jullie willen helpen om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie het moordwapen en de dader?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Get The Picture Almere
Welkom in Almere, waar jullie met get the picture spel van Holland Tour Guides gaat genieten van een leuke fotospeurtocht en stadswandeling. Het is de bedoeling dat alle groepjes een aantal unieke details van Almere gaan vastleggen met een fotocamera. 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Game Almere
Maak kennis met het leuke Empire City Dinner Game in Almere van Holland Tour Guides. Een virtueel GPS spel, afgewisseld met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u op de door u gewenste avond drie verschillende restaurants aandoet.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Almere
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Holland Tour Guides, hèt openlucht avondtheater van de mysterie en hèt groepsuitje voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden! In teams gaan jullie elkaar beconcurreren om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Een tablet is jullie hulp om de diverse locaties in het centrum te vinden die iets met deze zaak te maken hebben.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Almere
crazy dinner Almere,  dat het Crazy88 spel spelen én tussendoor kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten, met Holland Tour Guides. Spannend, lekker, doorgedraaid, komisch: HTG komt met het meest hilarische diner.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game Almere
Holland Tour Guides biedt u het meest bijzondere vrijgezellenuitje in Almere aan: The wedding planner. Maak van een puinhoop een fantastische dag!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunch Almere
Holland Tour Guides zet de leukste en meest populaire bordspellen om in openlucht City Games! Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan Lunch in de buitenlucht! Jullie horen het goed, het spel wordt gespeeld in het centrum en wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Brunch Almere
Vandaag gaan we puzzelen door de stad en heerlijk brunchen, met de speurtocht brunch in Almere, van Holland Tour Guides. We starten deze middag met een lekker voorgerecht in een gezellig restaurant in het hartje Almere. Nadat iedereen al wat heeft bij kunnen kletsen is het tijd om met het spel te beginnen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime City Dinner in Almere
Beleef in Almere met Holland Tour Guides de Crime City Dinner game: een supermodern, virtueel GPS spel dat we afwisselen met een heerlijk drie gangen diner, waarbij drie verschillende restaurants aangedaan worden.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinner Almere
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor  van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Holland Tour Guides, hèt openlucht avondtheater van de mysterie en hèt groepsuitje voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden! In teams gaan jullie elkaar beconcurreren om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Een tablet is jullie hulp om de diverse locaties in het centrum te vinden die iets met deze zaak te maken hebbe
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Moordspel Lunch in Almere
Een Moordspel Lunch van Holland Tour Guides in Almere, dat is gezellig samen met familie, vrienden of collega's rond de eettafel een moord oplossen!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Almere
Tijdens de Ik Hou Van Holland Quiz van Holland Tour Guides in Almere wordt uw kennis van de Nederlandse geschiedenis en muziek op de proef gesteld.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Flikken Almere
Bij Holland Tour Guides kan je nu één van de spannendste en meest verrassende groepsuitjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er is een gruwelijke, lugubere en zeer sinistere moord gepleegd en jullie gaan als echte "flikken" op zoek naar het moordwapen en andere belangrijke aanwijzingen om de moord op te lossen en de moordenaar te identificeren. Het is een recherchezaak die opgelost moet worden!  Het hoofdbureau heeft bepaald dat jullie maar twee uur de tijd hebben om de zaak te rechercheren.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Lunch in Almere
Tijdens de Ik Hou van Holland Lunch van Holland Tour Guides in Almere spelen jullie het bekende tv-spel. Uw kennis van ons land wordt aan deze test onderworpen!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Almere
Holland Tour Guides komt nu met een spetterende popquiz om uw muziek kennis eens te testen. Welke categorie heeft jullie voorkeur? De quiz kunnen wij aan jullie wensen aanpassen, zodat er een thema gehanteerd wordt waar alle deelnemers bekend mee zijn.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Flikken Lunch Almere
Bij Holland Tour Guides combineer je gewoon het spannendste groepsuitje met een voortreffelijke 3-gangen lunch. De Flikken Lunch speel je in diverse teams en elk team gaat op zoek naar aanwijzingen om een lugubere moordzaak op te lossen. Je speelt tegen de klok en alle andere teams. Het doel van deze City Game is om het moordwapen te vinden en de moordenaar te ontmaskeren. Tussen de avonturen door gaan jullie heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Brunch in Almere
Met de Crazy Brunch in Almere gaat u met Holland Tour Guides op drie verschillende locaties heerlijk eten en tussendoor voert u hilarische Crazy 88 opdrachten uit!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Diner Almere
Stap in de wereld van de Dienst Landelijke Recherche en beleef het spannendste groepsuitje van Holland Tour Guides. Dit groepsuitje is in diverse steden in Nederland en België te organiseren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is De Rat Lunch in Almere
De Wie is de Rat Lunch van Holland Tour Guides is een uitdagend spel door de stad, inclusief een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants. Jullie spelen het spel in Almere en in verschillende teams.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet