Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Almere

Crazy 88! Almere
Een paar jaar geleden was er op BNN een fantastisch tv-programma genaamd; 'crazy 88'. Kent u het nog? Bij Holland Tour Guides doen we daar nog een schepje bovenop! Jullie gaan zo veel mogelijk doldwaze opdrachten in het centrum van Almere doen wat uw dagje uit tot een echte belevenis maakt! We hebben een leuke selectie gemaakt van de opdrachten. Soms zijn de opdrachten ludiek, zoals een kop koffie drinken bij een wildvreemde, en vaak zijn ze ronduit melig, bijvoorbeeld om een politie-agent een knuffel te geven! Gezellig, crazy en ludiek tegelijk!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game Almere
Holland Tour Guides komt nu met een spectaculaire virtuele game in Almere. De politie heeft gevraagd of jullie willen helpen om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie het moordwapen en de dader?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner Almere
Bij het ranking the stars diner van Holland Tour Guides gaat u in teamverband uw vriendenkring of collega's eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en geniet u ook van een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Almere
Het Wie is de Rat Diner van Holland Tour Guides is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants. Dit spelprogramma inclusief 3-gangen diner is te boeken in diverse steden in heel Nederland en versterkt in hoge mate de teambuilding.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Lunch Almere
Wie kent het bekende TV programma niet? Misschien is het momenteel wel de leukste spelshow op TV en het concept kunnen jullie nu ook boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? Een pittige strijd zal er tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Get The Picture Brunch Almere
Genieten en spelen, dat is 'Get the Picture Brunch' Almere; speel het spel, leer de stad kennen, geniet van een uitgebreide lunch, met Holland Tour Guides. Het decor van de stad is gereed voor een leuke tocht met een heerlijke brunch, fotografische momenten en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar maar liefst drie verschillende locaties om telkens een andere gerecht te nuttigen. Onderweg gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Diner in Almere
Speel met Holland Tour Guides in Almere het beroemde tv-spel 'ik hou van holland'. Speel dit avondarrangement met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
PopQuiz Lunch Almere
Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Holland Tour Guides het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Almere
Tijdens de wie is de rat in Almere maakt Holland Tour Guides van uw gezelschap een hecht team. Jullie gaan allerlei uitdagende opdrachten doen om te ontdekken wie bij jullie de rat in het team is.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Moordspel Diner in Almere
Er is een moord gepleegd in Almere! Nu wordt het tijd om uw ondervragingstalent te tonen tijdens het moordspel diner van Holland Tour Guides in Almere. We moeten zo snel mogelijk de dader in de boeien zien te slaan.  
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Almere
Vanmiddag barst de strijd der seksen los! Vanaf nu kunt u bij Holland Tour Guides het Jongens tegen de Meisjes spel reserveren. Laat de strijd maar losbarsten!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Almere
Maak kennis met dit super leuke tabletspel, dat Europa razendsnel verovert. Heeft u eens zin in een ander spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij uiteraard teambuilding en gezelligheid voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game Almere
Holland Tour Guides heeft een uniek vrijgezellenuitje: The Hangover. Jullie gaan een virtuele game  in Almere spelem  met actie, hilariteit en ontspanning.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game Almere
Op zoek naar het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje? Beleef een zinderende en mysterieuze 'detective story' met je vrienden of collega's. Deze virtuele city game van Holland Tour Guides zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader op te sporen. De klok tikt door....
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Almere
Welkom in Almere, waar jullie met get the picture spel van Holland Tour Guides gaat genieten van een leuke fotospeurtocht en stadswandeling. Het is de bedoeling dat alle groepjes een aantal unieke details van Almere gaan vastleggen met een fotocamera. 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Game Almere
Maak kennis met het leuke Empire City Dinner Game in Almere van Holland Tour Guides. Een virtueel GPS spel, afgewisseld met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u op de door u gewenste avond drie verschillende restaurants aandoet.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Almere
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Holland Tour Guides, hèt openlucht avondtheater van de mysterie en hèt groepsuitje voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden! In teams gaan jullie elkaar beconcurreren om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Een tablet is jullie hulp om de diverse locaties in het centrum te vinden die iets met deze zaak te maken hebben.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Almere
crazy dinner Almere,  dat het Crazy88 spel spelen én tussendoor kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten, met Holland Tour Guides. Spannend, lekker, doorgedraaid, komisch: HTG komt met het meest hilarische diner.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game Almere
Holland Tour Guides biedt u het meest bijzondere vrijgezellenuitje in Almere aan: The wedding planner. Maak van een puinhoop een fantastische dag!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunch Almere
Holland Tour Guides zet de leukste en meest populaire bordspellen om in openlucht City Games! Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan Lunch in de buitenlucht! Jullie horen het goed, het spel wordt gespeeld in het centrum en wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet