Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Almere

Sherlock Holmes Tablet Game Almere
Holland Tour Guides komt nu met een spectaculaire virtuele game in Almere. De politie heeft gevraagd of jullie willen helpen om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie het moordwapen en de dader?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy 88! Almere
Een paar jaar geleden was er op BNN een fantastisch tv-programma genaamd; 'crazy 88'. Kent u het nog? Bij Holland Tour Guides doen we daar nog een schepje bovenop! Jullie gaan zo veel mogelijk doldwaze opdrachten in het centrum van Almere doen wat uw dagje uit tot een echte belevenis maakt! We hebben een leuke selectie gemaakt van de opdrachten. Soms zijn de opdrachten ludiek, zoals een kop koffie drinken bij een wildvreemde, en vaak zijn ze ronduit melig, bijvoorbeeld om een politie-agent een knuffel te geven! Gezellig, crazy en ludiek tegelijk!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Speurtocht Almere
Holland Tour Guides laat u de leukste plekjes van Almere ontdekken, met de speurtocht door de stad. 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PopQuiz Diner Almere
Een Popquiz Diner van Holland Tour Guides is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een eersteklas diner op een toplocatie. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Escape Lunch Game Almere
Met vrienden of collega’s een spannend én gezellig groepsuitje organiseren in een bepaalde stad in Nederland of België? Tijdens de Escape City Lunch van Holland Tour Guides laten we jullie virtueel gijzelaars bevrijden uit de grijpgrage klauwen van de meest beroemde crimineel. In teamverband moeten jullie binnen de gestelde tijd de gijzelaars bevrijden uit een benarde situatie. Tijdens het spel laten we jullie ook nog eens genieten van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants, zodat jullie energieniveau altijd op peil blijft!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Dinner in Almere
Het get the picture dinner in Almere, dat is een speurtocht én genieten van lekker eten met Holland Tour Guides.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Ranking the Stars quiz Almere
Vanaf nu ook bij Holland Tour Guides te boeken; de hilarische Ranking the Stars quiz! Bent u klaar om uw vrienden of collega's te ranken? Alle geheimen zullen bloot komen te liggen. Maak uw borst maar nat voor een super gezellige middag!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Almere
Maak nu in Almere kennis met het  hyper moderne virtuele Crime City Game van Holland Tour Guides, een actief spel waar teambuilding voorop staat!
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Almere
Bij de Ranking the Stars Lunch van Holland Tour Guides gaat u uw collega's of vrienden nóg beter leren kennen en ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch. Dat wordt smullen!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner Almere
Bij het ranking the stars diner van Holland Tour Guides gaat u in teamverband uw vriendenkring of collega's eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en geniet u ook van een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Almere
Het Wie is de Rat Diner van Holland Tour Guides is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants. Dit spelprogramma inclusief 3-gangen diner is te boeken in diverse steden in heel Nederland en versterkt in hoge mate de teambuilding.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Lunch Almere
Wie kent het bekende TV programma niet? Misschien is het momenteel wel de leukste spelshow op TV en het concept kunnen jullie nu ook boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? Een pittige strijd zal er tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Get The Picture Brunch Almere
Genieten en spelen, dat is 'Get the Picture Brunch' Almere; speel het spel, leer de stad kennen, geniet van een uitgebreide lunch, met Holland Tour Guides. Het decor van de stad is gereed voor een leuke tocht met een heerlijke brunch, fotografische momenten en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar maar liefst drie verschillende locaties om telkens een andere gerecht te nuttigen. Onderweg gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Diner in Almere
Speel met Holland Tour Guides in Almere het beroemde tv-spel 'ik hou van holland'. Speel dit avondarrangement met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
PopQuiz Lunch Almere
Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Holland Tour Guides het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Almere
Tijdens de wie is de rat in Almere maakt Holland Tour Guides van uw gezelschap een hecht team. Jullie gaan allerlei uitdagende opdrachten doen om te ontdekken wie bij jullie de rat in het team is.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Moordspel Diner in Almere
Er is een moord gepleegd in Almere! Nu wordt het tijd om uw ondervragingstalent te tonen tijdens het moordspel diner van Holland Tour Guides in Almere. We moeten zo snel mogelijk de dader in de boeien zien te slaan.  
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes Almere
Vanmiddag barst de strijd der seksen los! Vanaf nu kunt u bij Holland Tour Guides het Jongens tegen de Meisjes spel reserveren. Laat de strijd maar losbarsten!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Almere
Maak kennis met dit super leuke tabletspel, dat Europa razendsnel verovert. Heeft u eens zin in een ander spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij uiteraard teambuilding en gezelligheid voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game Almere
Holland Tour Guides heeft een uniek vrijgezellenuitje: The Hangover. Jullie gaan een virtuele game  in Almere spelem  met actie, hilariteit en ontspanning.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet