Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Rondleidingen Den Bosch

Rondleiding Den Bosch
De gidsen van Holland Tour Guides nemen u mee naar Den Bosch. In een rondleiding in de vorm van een stadswandeling laten wij u de mooiste plekjes van de stad zien, die u zelf mogelijk niet had kunnen ontdekken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Steptocht Den Bosch
Holland Tour Guides neemt u in de Steptocht in Den Bosch mee door het centrum van de stad, een prachtige omgeving om van te genieten. Onderweg kunt u natuurlijk altijd even stoppen voor een lekker drankje op een terras. U kunt bij ons ook een vakbekwame gids bestellen, zodat u allerlei leuke wetenswaardigheden verneemt over de historie van de stad. En als u linkerbeen moe is van het steppen, stapt u over op het rechter.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Fietstocht Den Bosch
De Fietstocht Den Bosch van Holland Tour Guides is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch
Een Walking Brunch? Nu? De winter mag dan wel niet de warmste periode van het jaar zijn, maar het is altijd wel uitermate gezellig! Holland Tour Guides heeft speciaal voor u de 'Winter Walking Brunch' bedacht! Tijdens deze brunch laten wij u genieten van heerlijke gerechten en deze worden in drie verschillende restaurants genuttigd. Tussen de gerechten door zorgen wij dat uw stadsspecialist u via een leuke route naar het volgende restaurant brengt.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling
De sneeuwvlokjes vallen naar beneden. Het wordt tijd om de stad te bezoeken als elk hoekje en elke brug uitzicht geeft op een nieuwe winterse ansichtkaart. Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de mooiste plekken van de stad. Onderweg gaan we even lekker opwarmen in een gezellige kroeg.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner
Het Winter Walking Dinner in een stad naar keuze, is lekker eten én een rondleiding met gids, van Holland Tour Guides. De feestdagen staan weer voor de deur. Huh? Nu al? Nou, uit ervaring weten we dat dit inderdaad sneller gaat dan dat we meestal denken! En dat we vaak, als we even niet opletten, op het laatste moment nog heel veel moeten regelen… Neem nou de kerstdagen...
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch Den Bosch
De step is voor de meesten de opstap naar de fiets geweest! Nou, wij van Holland Tour Guides kunnen u vertellen dat steppen nog steeds bestaat en nog steeds leuk is! Zeker als er tussendoor gegeten en gedronken kan worden, in de 'Beppen en Steppen Brunch' in Den Bosch. Want wie heeft vroeger niet als kind de straten -én de trottoirs én de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht- onveilig gemaakt per step?
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
High Tour Den Bosch
De High Tour Den Bosch is een rondleiding-stadswandeling met gids, plus een High Tea, van Holland Tour Guides. Natuurlijk wordt u op deze dag allereerst verwelkomd met een overheerlijk gebakje en een kopje koffie, waarna onze gids u meeneemt door het centrum van de stad. De stadswandeling brengt u door het centrum van uw favoriete stad, inclusief professionele gids en een ontspannen verpozing in een gezellig café. Niet alleen laten we u bekende straten en pleinen zien, maar vertellen we u ook alles over de historie van stad. Grappige anekdotes en interessante verhalen worden in dit uitje afgewisseld met een kijkje bij markante monumenten en andere stedelijke pracht.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Biking Brunch Den Bosch
Beleef de 'Biking Brunch' in Den Bosch: dat is fietsen, lekker eten én de stad zien, met Holland Tour Guides. Waarom? Wij Nederlanders zijn groot gebracht op de fiets. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar toch is het zo dat vrijwel iedere Hollander wel een fiets heeft en dat ons land over de gehele wereld bekend is om zijn tulpen, klompen en... fietsen! En zeg nou zelf: de fiets is toch ook een geweldig vervoermiddel voor zowel volwassenen als kinderen. Snel in de stad, redelijk comfortabel, gezond èn goed voor het milieu! Dus Holland Tour Guides zou heeft een nieuwe manier gecreeerd om te eten en te genieten: de Fietsbrunch!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Dinner Den Bosch
Biking Dinner in Den Bosch, wat houdt dat eigenlijk in? Een ervaren gids van Holland Tour Guides stapt samen met u op de fiets voor een tocht door het centrum. U zult versteld staan van al hetgeen waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wél opmerkt. Onze gids vertelt u interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet. Maar natuurlijk maken we ook diverse stops, waar we gaan eten en drinken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Den Bosch Bijzonder
Brabants hoofdstad Den Bosch heeft veel te bieden en dat gaan we met Holland Tour Guides bekijken, beluisteren en beproeven tijdens een stadswandeling met gids.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Walking Dinner Den Bosch
Geniet bij het Walking Dinner in Den Bosch van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Tandemtour Den Bosch
Hou je vast! De Tandem Tour van Holland Tour Guides in Den Bosch trekt weer door de mooiste straten van de stad. Met z'n tweeën op een tandem, onder leiding van onze professionele gids en uw evenwicht bewaren natuurlijk! Neem uw vrienden of familie mee en beleef een heerlijke rondleiding met een sportief tintje! Als evenwichtskunstenaar bent u eerdaags geschikt om in het circus op te treden. Wie bepaalt welke kant we op gaan?
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Middagje Den Bosch
Holland Tour Guides organiseert speciale uitjes en arrangementen, ook in het Bourgondische Brabant, zoals het 'Middagje Den Bosch', met rondleiding, Jeroen Bosch Art Centrum en bierproeverij. Zo komt u van A tot Z alles te weten over de gezellige stad Den Bosch.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Beppen Opscheppen en Steppen Den Bosch
Beppen, Opscheppen en Steppen in Den Bosch is een steptocht door de stad met gids én lekker eten, met Holland Tour Guides. Zoals u weet biedt Holland Tour Guides een uitgebreid scala aan verschillende vervoersmiddelen in Nederland en België. Wij zijn er van overtuigd dat een rondleiding per step toch wel een van de leukste manieren is om een stad te ontdekken. Wij hebben voor iedere deelnemer een step gereserveerd, waarmee u vervolgens in groepjes de stad intrekt.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet