088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Den Bosch Bijzonder

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Den Bosch Bijzonder

Brabants hoofdstad Den Bosch heeft veel te bieden en dat gaan we met Holland Tour Guides bekijken, beluisteren en beproeven tijdens een stadswandeling met gids.

10.30 - 11.00 Ontvangst koffie en gebak

Onze gids heet u welkom in 's-Hertogenbosch bij 'Den Bosch Bijzonder', onder het genot van een kop koffie en uiteraard een Bossche Bol.

11.00 - 13.00 Den Bosch City Tour

Ga mee met HTG! Deze wandeltocht door een van de oudste middeleeuwse steden van Nederland biedt een prachtige indruk van deze vestingstad. 's-Hertogenbosch is gebouwd rond de kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist, ofwel de St. Janskathedraal genoemd. Hier zetelt de bisschop van 's-Hertogenbosch.

Uniek aan Den Bosch is het feit dat het uit de middeleeuwen stammende stadscentrum, dat tevens het grootste, door stadwallen en muren omringde gebied van het land is, nog in vrijwel oorspronkelijke staat verkeert. Dit is uniek in Nederland!

13.00 - 14.00 Lunch

Om deze eerste bijzondere indrukken van Den Bosch rustig te verwerken (en omdat het inmiddels middag is geworden!), gaan we gezellig lunchen in een door Holland Tour Guides geselecteerd restaurant in het centrum van 's-Hertogenbosch.

14.00 - 15.00 Beklimming St. Jan*

Na de lunch gaan we de Sint Jan van heel dichtbij bekijken; we gaan de toren beklimmen! Onderweg bekijken we het prachtige carillon en zien we een tentoonstelling over de bouw, de geschiedenis en de restauratie van de toren. Eenmaal bovenop ziet u de vele uit steen gehouwen figuren, die samen een prachtig (en gedetailleerd!) beeld geven van de bevolking van de stad ten tijde van de bouw van de kathedraal. Daarnaast hebt u uiteraard een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Den Bosch en over haar wijde omgeving!

* Groepen die de Sint Jan beklimmen mogen maximaal uit 15 personen bestaan. Indien de groep groter is, wordt deze gesplitst over verschillende tijdstippen.

15.15 - 16.00 Binnendieze

Ten slotte stappen we gezamenlijk in een fluisterboot en ontdekken we de unieke vrijwel geheel gerestaureerde Binnendieze, de oude stadsrivier die deels onder de stad doorloopt. Uw HTG gids vertelt u haar bewoners en uiteraard over het ontstaan en gebruik van de Binnendieze. (Mogelijk vanaf april t/m oktober).

Natuurlijk kunnen we hierna nog borrelen of een hapje eten bij een door Holland Tour Guides geselecteerd restaurant. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Luxe broodjes lunch
  • Entree St. Jan
  • Entree fluisterbootje
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. De route is gedeeltelijkt overdekt.

Prijs:

10 - 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan