Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winterarrangement in Amsterdam

Details over dit uitje

Holland Tour Guides nodigt u uit om een leuk Winterarrangement in Amsterdam mee te maken en te genieten van gezelligheid die dit seizoen zo bijzonder maakt.

Vrede op aarde en in de mensen een welbehagen, dat is wat we willen! Maar dan niet alleen met kerstmis!

Nee, Holland Tour Guides wenst u iedere dag een vredig gevoel van welbehagen en de donkere dagen vóór, maar ook ná kerstmis lenen zich daar uitstekend voor. Wij organiseren een soort van kerstarrangement; Het Holland Tour Guides Kerstgevoel, zeg maar…!

Jassen aan en mutsen op!

11.30 - 12.00 Ontvangst warme chocolademelk en apfelstrüdel

Om u meteen maar in de juiste sfeer te brengen, wachten wij u bij het afgesproken meetingpoint op met een kop heerlijke warme chocolademelk met slagroom en warme apfelstrudel. Het beste begin van een bijzonder dag!

12.00 - 13.00 Boottocht

Aansluitend gaan we met zijn allen aan boord van een rondvaartboot en kunt u de kerstsfeer van deze stad ook vanaf het water proeven; u zult verbaasd staan hoe anders de stad er op deze manier uitziet!

13.00 - 14.30 Winterlunch

Na een uurtje te hebben, is het tijd voor de lunch. Uiteraard lunchen we in stijl, met hete snert, donker roggebrood met spek en heerlijke broodjes kroket. Mmmmmmmmm (alleen al daarom mag u deze dag niet missen…!) Wij geven u wel het advies: eet goed, want de dag is nog niet voorbij!

14.30 - 16.00 Winterwandeling

Vanaf het Leidseplein wandelen we via smalle steegjes en bruggetjes richting de Wallen. Onderweg kunnen we de lunch rustig laten zakken en de gekwelde beenspieren weer langzaam aan tot rust laten komen. We kunnen niets garanderen, maar stelt u zich eens voor; uzelf midden in een winters tafereel, alsof deze is geschilderd door een oude meester. Wandelen langs de besneeuwde Amsterdamse grachtjes, glijbaantje maken, sneeuwballen gooien. Is het niet heerlijk, het winterseizoen?

16.00 - 16.45 Likeurtje proeven

Koude voeten van de wandeling? Natte ijshanden van het sneeuwballen gooien? Natuurlijk weet Holland Tour Guides daar raad mee! Wij nemen u mee naar een beroemd proeflokaal waar de uitvinder van ondermeer Boswandeling en Half en Half huist. We laten u weer warm worden met een likeurproeverij, u mag diverse soorten proeven. En nee, we doen niet flauw, u hoeft het niet direct weer uit te spugen… Maar u dient wel te buigen voor het eerste slokje, traditie is traditie!

16.45 - 18.00 Warme Wallenwandeling

Opgewarmd van binnen en van buiten, gaan we even koekeloeren op de Wallen (waar het NOOIT koud lijkt te zijn…) met de Warme Wallen Wandeling. Uw gids wandelt met u mee en leidt u langs de ramen (let op, de gids telt de leden van uw groep na ieder raam…!) waar de dames zonder truien, jassen en mutsen hun werk uitvoeren.

Maar niet alleen de dames zijn interessant, ook de omgeving van de Wallen is dat! Uw gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en de Wallen en laat u genieten van de vele monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en het Amsterdamse Chinatown. Koud? Echt niet!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

De prijs is inclusief:
  • Dagarrangement Amsterdam
  • Ontvangst met warme chocolademelk met apfelstrüdel
  • Boottocht Amsterdam
  • Winterlunch
  • Likeur proeverij
  • Wandelingen

Prijs:

10 - 19 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 55,00 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan