Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner Den Burg (Texel)

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking Dinner in Den Burg (Texel) van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Lekker op vakantie op Texel en zin in een culturele en culinaire belevenis van formaat? Tijdens deze rondleiding door Den Burg komt u van alles te weten over het beroemde dorp! U loopt van restaurant naar restaurant voor weer een ander heerlijk gerecht en u hoort ondertussen de mooiste verhalen!

Na het voorgerecht gaat u op weg met onze gids die u vertelt over de archeologische opgravingen waaruit blijkt dat de plek waar het dorp ligt al lang bewoond wordt. Het ringvormige patroon van de straten in het centrum herinnert nog aan het oude vestingkarakter. Zelfs heeft het dorp ook nog een berucht VOC verleden. In één van de oudste huizen van Den Burg vindt u de Oudheidkamer, een leuk oud pandje vol oude prenten en verzamelingen die de historie van het dorp weergeven. Na een uurtje rondgelopen te hebben schuift u aan voor het hoofdgerecht in één van de gezelligste restaurants van Den Burg.

Onze gids staat daarna weer klaar voor het tweede gedeelte van de rondleiding waar bijvoorbeeld 'de opstand der Georgiërs' ter sprake komt en allerlei andere historische weetjes over het dorp de revue passeren. Tot besluit geniet u van een heerlijk dessert in het volgende etablissement en maakt u zich op voor de terugreis. Even heerlijk genieten van een avondje Den Burg, gewoon tijdens de vakantie of dat leuke weekend op Texel! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Rondleiding
19.45 - 20.45 Hoofdgerecht
20.45 - 21.30 Rondleiding
21.30 - 22.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan