Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordspel Lunch Antwerpen (België)

Details over dit uitje

Een Moordspel Lunch van Holland Tour Guides in Antwerpen (België). Samen met familie, vrienden of collega's rond de tafel om een moord oplossen.

Waar komt u dat eigenlijk tegen? Bij Holland Tour Guides laten we u smullen van het mysterie wat tijdens een overheerlijke moordlunch moet worden opgelost.

Maar wees niet bang, onze superintelligente rechercheur helpt u een handje!

U krijgt van ons een spannend script en iedereen krijgt gepaste kledij helemaal afgestemd op zij of haar rol. Eén van jullie is de gluiperige moordenaar, en samen met de rechercheur en door slimme ondervragingstechnieken moet u erachter zien te komen wie vanaf vanavond in het cachot thuis hoort!

Kijk eens goed in het rond, ziet u iemand zweten, raar voor zich uitstaren of een beetje glimlachend aan z'n hoofdgerecht beginnen?

Geniet van een spannende en gezellige lunch die u niet snel zal vergeten! De beste speurneus die het goed geraden heeft krijgt de hoofdprijs! Speel uw rol met verve, wees de superieure zakenman of het verlegen dienstmeisje, eindelijk zult u weten wie er echt kan toneelspelen!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Toepasselijke verkleedpartij
  • Spannend script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 - 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten (meerprijs):

Antwerpen € 100,- excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan