088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mooi Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Mooi Maastricht

Holland Tour Guides neemt u in 'Mooi Maastricht' mee naar de prachtige St. Servaas en de fraaie mergelgrotten. Tijdens uw uitje in de stad, inclusief lunch en rondvaart, ziet u het beste dat Maastricht te bieden heeft!

10.00 - 10.30 uur Koffie en Gebak

Begin uw majestueuze bezoek aan Maastricht met een vers kopje koffie en een stukje gebak of vlaai. Vandaag laten wij u het mooiste zien dat de stad te bieden heeft, van religieuze kunstvoorwerpen tot donkere spelonken en verder! De professionele gids zal zich weldra bij u voegen om alvast een korte inleiding te geven over hetgeen u vandaag allemaal gaat zien!

10.45 - 12.30 uur Bezoek Sint Servaas Basiliek inclusief bezoek schatkamer

Dan is het tijd aan een bezoek aan de bekende Basiliek Sint Servaas, één van de bekendste basilieken van Nederland. In de schatkamer zijn allerlei bijzondere kunstvoorwerpen te bewonderen. Allereerst is er een verzameling voorwerpen te bezichtigen die betrekking hebben op heilige Sint Servaas of die aan hem toegeschreven worden, zoals het grote vergulde borstbeeld uit 1580 met een schedelreliek van de heilige, het borstkruis, de pelgrimsstaf, de bisschopsstaf, de kelk met draagaltaar, het zegel en de drinkbeker.

De kostbaarste schat is de zogenaamde 'Noodkist', het schrijn van Sint Servaas.

12.30 - 13.45 uur Lunch

Geniet daarna van een voortreffelijke lunch in het centrum van de stad. Verse gerechten staan op het menu.

14.00 - 17.00 uur Rondvaart met Grottenbezoek

Heerlijk ontspannen een stukje varen over de Maas is een groot genot. Na een tijdje varen stapt u van boord en wandelt u een stukje de St. Pietersberg op. Daar maakt u een tocht van ongeveer een uur door de mergelgrotten, onder leiding van een professionele gids. De rondvaart wordt na uw rondleiding in de grotten voortgezet. U stapt weer aan wal in het centrum van Maastricht. Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Bezoek St. Servaas en schatkamer
  • Uitgebreide Lunch
  • Rondvaart en rondleiding mergelgrot
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot.

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 55,00 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan