088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hoogte- en dieptepunten van Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Hoogte- en dieptepunten van Arnhem

Met Holland Tour Guides op avontuur in Arnhem, dé stad van Gelderland! We starten met koffie en gebak. Daarna neemt de gids u mee in een rondleiding door de stad.

10.30 - 11.00 Ontvangst koffie en gebak

De beste start van de dag!

11.00 - 13.00 Arnhem City Tour

De Holland Tour Guides nemen u mee op een rondleiding door de Groene stad aan de Rijn. Arnhem draagt deze naam al eeuwen vanwege de 15 parken, de vele stadsbeken en sloten die de stad al met al een groen karakter bezorgen.

De gids van Holland Tour Guides laat u de restanten zien van de rijke geschiedenis van de stad en haar rol in het gewest Gelre bij de Unie van Utrecht, de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en als hoofdstad van de provincie Gelderland in het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden.

13.00 - 14.00 Lunch

Even uitrusten van deze trip door Arnhem tijdens een heerlijke lunch.

14.00 - 15.00 Historische Kelders

Onder deskundige leiding van uw HTG gids, bekijken we de onlangs herontdekte en gerestaureerde middeleeuwse kelders in de binnenstad van Arnhem. Oorspronkelijk werden deze kelders gebruikt voor opslag van bijvoorbeeld wijn. De kelders zijn onderling met elkaar verbonden door middel van tunnels, waarvan de hoofdtunnel een transparant dak heeft gekregen Hierdoor kunt u vanuit de tunnel naar het winkelend publiek kijken, maar zij ook naar u…!

15.15 - 16.00 St. Eusebiuskerk

Een ander hoogtepunt is de St. Eusebiuskerk die in de Tweede Wereldoorlog tijdens de Slag om Arnhem vrijwel volledig werd verwoest, maar inmiddels prachtig gerestaureerd. Met behulp van de glazen panoramalift zoeven we naar 73 meter hoogte, waar we kunnen genieten van het prachtige rivierenlandschap en waar we zicht hebben tot in Duitsland! Een echt hoogtepunt op een dag van hoogtepunten!

Nadat de lift u weer veilig heeft teruggebracht naar de begane grond is het helaas tijd om afscheid te nemen van uw Holland Tour Guides gids en de prachtige stad Arnhem. Of toch niet! Natuurlijk kunt u deze leuke dag afsluiten met een diner. Vraag naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Luxe broodjes lunch
  • Entree historische kelders
  • Entree St. Eusebiuskerk
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan