088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Restaurant

Boek meteen vooraf een restaurant. Door goede samenwerking met de Hollandse en Belgische lokale horeca kan Holland Tour Guides u een variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!
Al deze geselecteerde restaurants beschikken uiteraard over goede groepsfaciliteiten en serveren speciale kwalitatieve groepsmenu’s. De restaurants zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.Vraag ons naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!
Door goede samenwerking met de Hollandse horeca, is Holland Tour Guides in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!

Al deze geselecteerde restaurants beschikken uiteraard over goede groepsfaciliteiten en serveren speciale kwalitatieve groepsmenu’s. De restaurants zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.

Vraag ons naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan