Menu
Bel ons nu!
088 428 81 17
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Rondleidingen Utrecht

Rondleiding Utrecht
De gidsen van Holland Tour Guides nemen u mee naar Utrecht. In een rondleiding in de vorm van een stadswandeling laten wij u de mooiste plekjes van de stad zien, die u zelf mogelijk niet had kunnen ontdekken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Rondleiding Domtoren
Bent u sportief genoeg voor de Rondleiding Domtoren van Holland Tour Guides in Utrecht? 465 traptreden, het totale gewicht van alle klokken bij elkaar is 32 ton, 'torentransen' op 70 en 95 meter hoogte, over de Domtoren is veel te vertellen. Onze gids neemt u mee naar het bekendste bouwwerk van de stad en vertelt u allerlei interessante anekdotes en wat het woord 'torentrans' nu eigenlijk betekent.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Hofjes Rondleiding Utrecht
Kent u de Hofjes Rondleiding van Holland Tour Guides in Utrecht? De hofjes en 'Godskameren' van de domstad zijn bij uitstek geschikt voor een historische en interessante tour onder leiding van een getalenteerde gids met Utrechtse tongval. Holland Tour Guides neemt u mee naar diverse hofjes waar oude waterputten en oude bomen elke binnentuin extra sfeer geven.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Steptocht Utrecht
Holland Tour Guides neemt u in de Steptocht in Utrecht mee door het centrum van de stad, een prachtige omgeving om van te genieten. Onderweg kunt u natuurlijk altijd even stoppen voor een lekker drankje op een terras. U kunt bij ons ook een vakbekwame gids bestellen, zodat u allerlei leuke wetenswaardigheden verneemt over de historie van de stad. En als u linkerbeen moe is van het steppen, stapt u over op het rechter.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Fietstocht Utrecht
De Fietstocht Utrecht van Holland Tour Guides is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch
Een Walking Brunch? Nu? De winter mag dan wel niet de warmste periode van het jaar zijn, maar het is altijd wel uitermate gezellig! Holland Tour Guides heeft speciaal voor u de 'Winter Walking Brunch' bedacht! Tijdens deze brunch laten wij u genieten van heerlijke gerechten en deze worden in drie verschillende restaurants genuttigd. Tussen de gerechten door zorgen wij dat uw stadsspecialist u via een leuke route naar het volgende restaurant brengt.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling
De sneeuwvlokjes vallen naar beneden. Het wordt tijd om de stad te bezoeken als elk hoekje en elke brug uitzicht geeft op een nieuwe winterse ansichtkaart. Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de mooiste plekken van de stad. Onderweg gaan we even lekker opwarmen in een gezellige kroeg.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner
Het Winter Walking Dinner in een stad naar keuze, is lekker eten én een rondleiding met gids, van Holland Tour Guides. De feestdagen staan weer voor de deur. Huh? Nu al? Nou, uit ervaring weten we dat dit inderdaad sneller gaat dan dat we meestal denken! En dat we vaak, als we even niet opletten, op het laatste moment nog heel veel moeten regelen… Neem nou de kerstdagen...
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch Utrecht
De step is voor de meesten de opstap naar de fiets geweest! Nou, wij van Holland Tour Guides kunnen u vertellen dat steppen nog steeds bestaat en nog steeds leuk is! Zeker als er tussendoor gegeten en gedronken kan worden, in de 'Beppen en Steppen Brunch' in Utrecht. Want wie heeft vroeger niet als kind de straten -én de trottoirs én de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht- onveilig gemaakt per step?
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Uitbundig Utrecht
Met 'Uitbundig Utrecht' van Holland Tour Guides bent u de hele middag gezellig op stap in Utrecht! Ontdek de leuke binnenstad en zing de leukste smartlappen in een echt Utrechts café! 12.00 - 13.30 uur Lunch Op een lege maag kan niet gelopen worden! U begint dit arrangement daarom met een overheerlijke lunch in ontspannen sfeer! Zo laadt u de accu even op waarna onze professionele gids zich bij u voegt om de rondleiding te beginnen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Tapas Tour Utrecht
Tapas zijn kleine, verrukkelijke hapjes. U heeft ze vast al eens gegeten. Bij de Tapas Tour van Holland Tour Guides in Utrecht zijn ze nog eens extra lekker tijdens een flinke stadswandeling door het centrum van de stad! Daarom heeft Holland Tour Guides maar eens alles uit de kast gehaald om uw hele gezelschap tijdens de tour culinair te begeleiden langs de lekkerste Tapasrestaurants. Ons idee? Met onze professionele gids drie verschillende restaurants bezoeken, waar de lekkerste Tapas worden geserveerd! Dat wordt smullen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
High Tour Utrecht
De High Tour Utrecht is een rondleiding-stadswandeling met gids, plus een High Tea, van Holland Tour Guides. Natuurlijk wordt u op deze dag allereerst verwelkomd met een overheerlijk gebakje en een kopje koffie, waarna onze gids u meeneemt door het centrum van de stad. De stadswandeling brengt u door het centrum van uw favoriete stad, inclusief professionele gids en een ontspannen verpozing in een gezellig café. Niet alleen laten we u bekende straten en pleinen zien, maar vertellen we u ook alles over de historie van stad. Grappige anekdotes en interessante verhalen worden in dit uitje afgewisseld met een kijkje bij markante monumenten en andere stedelijke pracht.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Biking Brunch Utrecht
Beleef de 'Biking Brunch' in Utrecht: dat is fietsen, lekker eten én de stad zien, met Holland Tour Guides. Waarom? Wij Nederlanders zijn groot gebracht op de fiets. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar toch is het zo dat vrijwel iedere Hollander wel een fiets heeft en dat ons land over de gehele wereld bekend is om zijn tulpen, klompen en... fietsen! En zeg nou zelf: de fiets is toch ook een geweldig vervoermiddel voor zowel volwassenen als kinderen. Snel in de stad, redelijk comfortabel, gezond èn goed voor het milieu! Dus Holland Tour Guides zou heeft een nieuwe manier gecreeerd om te eten en te genieten: de Fietsbrunch!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Dinner Utrecht
Biking Dinner in Utrecht, wat houdt dat eigenlijk in? Een ervaren gids van Holland Tour Guides stapt samen met u op de fiets voor een tocht door het centrum. U zult versteld staan van al hetgeen waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wél opmerkt. Onze gids vertelt u interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet. Maar natuurlijk maken we ook diverse stops, waar we gaan eten en drinken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner Utrecht
Geniet bij het Walking Dinner in Utrecht van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum van de Domstad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Uitzonderlijk Utrecht
We starten dit familie-uitje of bedrijfsuitje van Holland Tour Guides in Utrecht met een heerlijk kopje koffie of thee en natuurlijk een heerlijk stuk appelgebak. Daarna vervolgen wij onze dag met een rondleiding met gids door de stad. De tour gaat door de prachtige, door oude singels omgeven oude stad en leidt u ondermeer langs de Oudegracht.
Vanaf 10 personen
6.0 uur
Favoriet
Tandemtour Utrecht
Hou je vast! De Tandem Tour van Holland Tour Guides in Utrecht trekt weer door de mooiste straten van de stad. Met z'n tweeën op een tandem, onder leiding van onze professionele gids en uw evenwicht bewaren natuurlijk! Neem uw vrienden of familie mee en beleef een heerlijke rondleiding met een sportief tintje! Als evenwichtskunstenaar bent u eerdaags geschikt om in het circus op te treden. Wie bepaalt welke kant we op gaan?
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking and Floating Dinner Utrecht
Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Utrecht van een 3-gangen diner en van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking and Floating Brunch Utrecht
Flaneren in het centrum van Utrecht, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Holland Tour Guides: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Middagje Utrecht
Even heerlijk genieten van het centrum van Utrecht? Holland Tour Guides organiseert 'Middagje Utrecht', met Domtoren beklimmen, rondleiding en bierproeverij. Een combinatie van de leukste evenementen die uw dagje uit in de Domstad bijzonder maken. Het zijn letterlijk en figuurlijk alleen maar hoogtepunten die uw middag zo bijzonder maken!
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen Opscheppen en Steppen Utrecht
Beppen, Opscheppen en Steppen in Utrecht is een steptocht door de stad met gids én lekker eten, met Holland Tour Guides. Zoals u weet biedt Holland Tour Guides een uitgebreid scala aan verschillende vervoersmiddelen in Nederland en België. Wij zijn er van overtuigd dat een rondleiding per step toch wel een van de leukste manieren is om een stad te ontdekken. Wij hebben voor iedere deelnemer een step gereserveerd, waarmee u vervolgens in groepjes de stad intrekt.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet