Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Moordspel Diner

Details over dit uitje

Holland Tour Guides heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan!
Midden in het centrum van uw gewenste stad gaat u een uniek avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen.
U krijgt een script, de juiste aankleding en moet tijdens een heerlijk 3-gangendiner een moord zien op te lossen. Onze acteur speelt de rol van rechercheur en legt u het vuur aan de schenen!

Speelt u de oude maffiabaas of de keurige zakenman? Eindelijk ervaart u wie de beste ondervrager is in uw gezelschap! Het kaarslicht werpt schaduwen op de gezichten, onder u zit de sinistere moordenaar zich te verkneukelen!
Het wordt tijd dat u hem of haar voor eens en altijd in het cachot gooit! Geniet van ons heerlijke wintermenu en ontdek de geheimen van dit enerverende spel!
Voor uw gezelschap, uw vrienden of familie is het winterse moordiner een ludieke manier om even te ontspannen en hard te lachen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten (meerprijs):

€ 150,00 excl. BTW Zeeland
€ 100,00 excl. BTW Groningen, Friesland, Drenthe
€ 100,00 excl. BTW Overijssel, Limburg
€ 75,00 excl. BTW Gelderland
geen bezorgkosten Utrecht, Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan