Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Helmond

Details over dit uitje

Holland Tour Guides bouwt tijdens de Wie is de Rat in Helmond van uw groep een hecht team en laat u allerlei uitdagende opdrachten doen.

Maar kijk uit voor de loslopende ratten! Eén persoon per team loopt de boel te saboteren. Wie gedraagt zich anders dan normaal of probeert andere teamleden zwart te maken?

In het centrum van de stad volgen de opdrachten zich in een rap tempo op. Jullie zullen geconfronteerd worden met diverse breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten. Uiteraard is het de bedoeling om deze opdrachten zo snel en zo bekwaam mogelijk te volbrengen. De aanwezigheid van de rat zal het spelprogramma een extra dimensie geven!

Na afloop wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte ‘Wie is de Rat’ hoofdprijs uit. Vervolgens geven we het woord aan de beste rat, die zijn streken mag onthullen. Hilariteit gegarandeerd!

Inclusief:
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Professionele begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan