Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Leeuwarden

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Leeuwarden van een 3-gangen diner en van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

We beginnen in een toprestaurant in het centrum van de stad aan het voorgerecht. Daarna neemt onze professionele gids uw voltallige gezelschap mee langs historische monumenten, pleinen en andere beroemde landmarks. Interessante, grappige en fascinerende anekdotes passeren de revue en worden met groot lyrisch vermogen verteld. Vervolgens schuift u aan voor weer een andere culinaire verrassing, het hoofdgerecht wordt genuttigd in een leuk etablissement.

Rond 21.00 uur wordt het tijd om Leeuwarden eens vanaf het water te bekijken. De schipper zet koers naar alle fraaie gebouwen die al eeuwen langs het water staan opgesteld en u geniet van het beste dat deze stad te bieden heeft. Na een uurtje meren we weer aan en sluiten het diner af met een lekker dessert in het laatste restaurant! Gemoedelijk, verrukkelijk en ontspannen, Leeuwarden op z'n best!

Programma:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Dessert

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer zijn er helaas geen mogelijkheden om de boot te overkappen.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan