Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Haarlem

Details over dit uitje

Flaneren in het centrum van Haarlem, lekker eten en een gezellige rondvaart, dat is de 'Walking & floating brunch' van Holland Tour Guides: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken. U eet in maar liefst drie verschillende kwaliteitsrestaurant en bekijkt de stad ook vanaf het water.

Het begint allemaal met een verrukkelijk voorgerecht in het eerste restaurant, waarna u onder leiding van een professionele gids in een uurtje de mooiste gebouwen van de stad bekijkt. Onze gids vertelt u alles over de omgeving, de gebouwen en monumenten. Daarna verrassen wij u met een heerlijk hoofdgerecht in het tweede restaurant van deze middag en smult u zich een weg naar de volgende activiteit van deze middag, een rondvaart over het prachtige Spaarne.

Na een uurtje varen, meren we weer af en brengen u naar het laatste, maar zeker niet het minste etablissement voor een afsluitend dessert. Reserveer dit gezellige middagvullende programma met vrienden, familie en collega´s en profiteer van onze horeca-expertise.

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers bij dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan