Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Jordaan

Details over dit uitje

Bij ons in de Jordaan, waar de jongens en de meissies dansen gaan! Beleef de Jordaan op z'n leukst, met de Rondleiding Jordaan van Holland Tour Guides in Amsterdam! Kom langs alle beroemde plekken waar smartlappen zangers Johnny en Tante Leen en schilder Rembrandt van Rijn voetstappen hebben gezet! Wandel mee met onze gidsen en bekijk en beleef waarom de Jordaan zo beroemd is geworden!

Wij nemen u mee naar deze prachtige buurt en laten u de vaak eeuwenoude panden zien, waar geschiedenis werd beleefd en geschreven. We laten u het pand zien waar Rembrandt van Rijn woonde en werkte en we bezoeken de straatjes en grachtjes rondom het Johnny Jordaan plein. De man die samen met Tante Leen aan de bakermat stond van de originele Amsterdamse smartlappen. Het bekende stemgeluid van Johnny hoort u nog dagelijks galmen uit openstaande deuren.

Ervaar de kleur, de muzikaliteit en de vrolijkheid van de oude en nieuwe bewoners. Stap een kroeg binnen en geniet van een onvervalst pikketanissie. Ook zoeken we de rust op in een van de vele eeuwenoude hofjes en nemen u mee langs de Noorderkerk, de Westerkerk (de Oude Wester) en het homomonument.

Mokum is niets zonder een tour door de Jordaan, ga mee en ontdek het zelf!

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw 'Rondleiding Jordaan' dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan