Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88! Almere

Details over dit uitje

Een paar jaar geleden was er op BNN een fantastisch tv-programma genaamd; 'crazy 88'. Kent u het nog? Bij Holland Tour Guides doen we daar nog een schepje bovenop! Jullie gaan zo veel mogelijk doldwaze opdrachten in het centrum van Almere doen wat uw dagje uit tot een echte belevenis maakt! We hebben een leuke selectie gemaakt van de opdrachten. Soms zijn de opdrachten ludiek, zoals een kop koffie drinken bij een wildvreemde, en vaak zijn ze ronduit melig, bijvoorbeeld om een politie-agent een knuffel te geven! Gezellig, crazy en ludiek tegelijk!

In het centrum splitsen we jullie gezelschap op in groepjes van 5 - 8 personen. Daarna sturen we jullie op pad met uitzinnige en hilarische opdrachten. Uiteraard willen we wel het bewijs zien, daarom krijgen jullie een filmcamera mee waar alles op vastgelegd moet worden en dit allemaal ook nog eens binnen de gestelde tijd.

Zitten er in jullie gezelschap echte 'daredevils' en doorzetters waarvoor niks te gek is? Dan is deze Crazy 88 de kans om de stad eens goed op stelten te zetten! Is kijken wie van de teams de opdrachten het beste tot in detail heeft uitgevoerd. Uiteindelijk gaat u misschien wel naar huis met de eer en de enige echte HTG hoofdprijs die wordt overhandigd door jullie begeleider. Onze jury is streng maar rechtvaardig. Zij zullen kijken naar de presentatie en de uitvoering! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier,fris,huiswijn,koffie en thee)
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Alle filmpjes digitaal na afloop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 26,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 23,50: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan