Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Almere

Details over dit uitje

Tijdens het speurtocht dinner arrangement zorgt onze gids van Holland Tour Guides dat u de interessantste en leukste plekjes van de stad krijgt te zien.

Er is erg veel te bekijken zoals spraakmakende gebouwen, leuke straatjes en gezellige kroegjes, te veel om op te noemen!

Wat? We nemen u helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn! Daar komt nog bij dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

Nee, wij van Holland Tour Guides weten iets beters; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u, in groepjes van 5 - 8 personen, zèlf op ontdekking gaat! U krijgt van ons een boekje met opdrachten en een routebeschrijving mee.

U puzzelt uzelf door het leukste gedeelte van de Almere, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles: tijdens deze speurtocht gaat u met alle teams lekker het hoofdgerecht nuttigen. En denk erom; vraag de antwoorden bij het andere team(s) op! Alles voor de punten! Haha, wij zijn benieuwd!

We eindigen gezellig bij het laatste restaurant waar we gezamenlijk het dessert nuttigen en sluiten af met een spectaculaire prijsuitreiking.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan