Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Antwerpen (België)

Details over dit uitje

Een bezoek aan Antwerpen (België) is leuk. Maar het kan nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze Speurtocht een route voor u vastgelegd.

Hiermee gaat u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier ontdekken.

Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Heeft u een citytrip geboekt naar Antwerpen met familie of vrienden? Reserveer dan deze speurtocht van Holland Tour Guides en kom alles te weten over deze bijzonder fraaie Vlaamse stad.

Onze begeleider staat voor u klaar om uw gezelschap te verdelen in diverse teams die gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs van vandaag!

Zo wordt uw ontdekkingstocht door Antwerpen niet een opeenvolging van bezoekjes aan musea of winkeltjes, maar maken we van uw uitstapje een memorabele gebeurtenis!

De teams gaan op stap met een opdrachtenboekje en moeten de handigste route zelf bepalen aan de hand van de oude stadskaart. Het boekje staat vol met soms grappige, dan weer interessante vragen over diverse monumenten en bezienswaardigheden.

Uiteindelijk komt het hele gezelschap weer bij elkaar om te genieten van een lekker Antwerps pintje! Het team dat de vragen het best heeft beantwoord en de snelste tijd heeft gemaakt, dingt mee naar de laatste verrassing van vandaag! Met de jury van Holland Tour Guides wordt niet gedelibereerd! Veel plezier!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in English).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan