Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Utrecht

Details over dit uitje

Met deze GPS Speurtocht van Holland Tour Guides zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Utrecht. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Eens op een andere manier deze prachtige stad ontdekken? Doe de spannende GPS Speurtocht door de binnenstad van Utrecht. Voer de juiste coördinaten in op het GPS-apparaat en deze wijst u de weg! Uw groep wordt in teams opgesplitst en het beste team wint natuurlijk de felbegeerde prijs. De GPS Speurtocht Utrecht is een groepsactiviteit met een wedstrijdelement en mede daarom bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, vrienden- en familieuitje en vrijgezellenfeest. Onderweg komt u de highlights van de stad tegen. Wat wilt u nog meer?

Inclusief:
  • Ontvangst met GPS uitleg
  • Een GPS en een vragen- en opdrachtenboekje
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan