088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Relaxt Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Relaxt Rotterdam

In Relaxt Rotterdam, een geheel verzorgde middag van Holland Tour Guides, stellen we uw gezelschap voor aan cultuur én sportiviteit in Rotterdam.

Maar we doen veel meer! U krijgt een kijkje in één van de bekende kubuswoningen van Piet Blom!

Voor een leuke middag in het centrum van Rotterdam met vrienden of familie is dit zeker een aanrader!

11.30 - 12.30 uur Lunch

U begint uw bezoek aan Rotterdam met een overheerlijke lunch in een gezellig etablissement. Voor deze dag heeft Holland Tour Guides het beste restaurant voor u uitgezocht. Geniet van de verse broodjes en de ontspannen sfeer.

12.45 - 13.30 uur Kijkkubus

De kubuswoningen van architect Piet Blom zijn inmiddels wereldberoemd. U bezoekt één van deze bijzondere woningen uit 1984 en bekijkt de innovatieve vormgeving van deze fraaie architectuur. Een gids vertelt u de leukste details over deze soms gekke maar zeer opvallende kubuswoningen.

13.30 - 15.30 uur Step rondleiding Rotterdam

De sportieve steps van Holland Tour Guides zijn handig in het verkeer! Zeker als u een mooi stuk van het centrum wilt gaan zien en onze gids volgt op weg naar nieuwe bezienswaardigheden en belevenissen. Hoor de mooiste verhalen over Rotterdamse monumenten en bekende gebouwen tijdens een steptocht.

15.30 - 16.30 uur Booijmans van Beuningen incl. gids

Tijdens dit ontspannen bezoek aan het Booijmans van Beuningen krijgt u een rondleiding van een professionele gids die u van alles kan vertellen over de diverse collecties die in het gebouw te bezichtigen zijn. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen geeft een compleet beeld van Nederlandse- en Europese topstukken. Monet, Rembrandt en Van Gogh , Dalí en Christo, het zijn maar een paar van de kunstenaars wiens werk in dit museum uitvoerig te bezichtigen is.

Bovenvermelde tijden zijn indicatief. Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook in een andere volgorde of samenstelling te boeken.

Inclusief:
  • Compleet verzorgde lunch
  • Rondleiding Kijkkubus
  • Steprondleiding inclusief gids
  • Bezoek Museum Booijmans van Beuningen
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan