Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Leiden

Details over dit uitje

Een bezoekje aan Leiden is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Bij aankomst wordt u welkom geheten door de Holland Tour Guides begeleider, die de uiteenzetting van de speurtocht op ludieke wijze zal verzorgen. Dan is het de hoogste tijd om met uw team in groepjes te verdelen. De speurtocht begint en u gaat strijden om de titel Holland Tour Guides speurtocht winnaar. Onderweg komt u de andere teams tegen die natuurlijk ook de vragen goed willen beantwoorden. Wie zal er als winnaar uit de bus komen?

Natuurlijk moet de rest van de vragen nog beantwoord worden. Na alle inspanningen staat er wederom een drankje voor u klaar, maar eerst volgt de spannende prijsuitslag. Het beste team van de dag gaat er met de Speurtocht Medaille er van door!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan