Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Den Bosch

Details over dit uitje

Een bezoekje aan Den Bosch is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Met deze speurtocht van Holland Tour Guides nemen we u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad. En dat zij er zijn er nogal wat! Den Bosch (of 's-Hertogenbosch) is namelijk een van de oudste middeleeuwse steden van Nederland en het centrum is vrijwel nog in oorspronkelijke staat. Aan de hand van de vragen en opdrachten van deze speurtocht, ontdekt u de rijke historie van de stad; allerlei wetenswaardigheden over bijvoorbeeld de beeldjes bovenop de Sint Jans Kathedraal en de verhalen achter de grotendeels onder de stad lopende en gerestaureerde stadsrivier, de Oude Dieze en Binnendieze, het Spinhuis, de Lange- en Korte Putstraat en nog veel meer. Onderweg genieten we van de nodige rustpauzes en drinken of eten we iets.

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan