Holland Tour Guides
9.1 /10 Trustpilot gebaseerd op 165 reviews
088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PopQuiz Lunch Ede

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
PopQuiz Lunch Ede

Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Holland Tour Guides het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.

Je groepsuitje wordt met deze quiz gelijk een stuk gezelliger! We hebben de leukste hits uit het verleden verwerkt en door de verschillende quizrondes wordt jullie kennis op de proef gesteld. Onze dol enthousiaste quizmaster zal klaar staan om de presentatie te verzorgen en streng maar rechtvaardig te jureren. Van de Spice Girls tot Abba en Whitney Houston tot Willeke Alberti, geef uw voorkeur maar door en wij passen de quiz erop aan. De volgende quizvarianten zijn mogelijk:
- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers, een combinatie van alles!

Deel de teams maar in en laat de strijd maar beginnen! Het zal een pittige strijd worden. Tussen de vragen door wordt er ook nog eens gezorgd voor een heerlijke lunch. Aan het eind van het programma wordt het winnende team in het zonnetje gezet door de quizmaster.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Presentatie door een enthousiaste quizmaster
  • Heerlijke lunch
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!