088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Nonchalant Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Nonchalant Nijmegen

Ontspannen een dagje uit in 'Nonchalant Nijmegen'. Beleef een rondleiding met gids, lunch en bonbon workshop van Holland Tour Guides. Wij nemen u mee naar het fraaie Nijmegen, waar heel veel te proeven, te bekijken en te genieten is!

10.30 - 11.00 uur Ontvangst met Koffie en Gebak

Welkom in Nijmegen waar wij u verwelkomen met een heerlijk vers kopje koffie en een stukje gebak. De professionele gids van Holland Tour Guides zal zich weldra bij u voegen om de stad samen met u te gaan verkennen!

11.00 - 13.00 uur Rondleiding

Tijdens deze leuke stadswandeling door het centrum van de stad ziet u de mooiste monumenten en hoort u fraaie anekdotes over alle bezienswaardigheden. De gidsen van Holland Tour Guides zijn echte 'storytellers' die prachtige historische verhalen vertellen over de binnenstad van één van de oudste steden van ons land. Bezoek de Grote of Sint-Stevenskerk met de Lange Hezelstraat en het Joris Ivensplein, neem een kijkje op de Grote Markt en bekijk de in het oog springende details van deze stad.

13.00 - 14.00 uur Lunch

Uiteraard hebben wij voor u een lekker restaurant uitgezocht voor een stevige lunch. Dit etablissement in het centrum van Nijmegen heeft smakelijke en verse gerechten op het menu staan.

14.00 - 15.30 uur Workshop Bonbons maken

Dan is het tijd voor een zoete cursus, eentje die zowel creatief als erg smakelijk is. Tijdens deze workshop gaat u onder enthousiaste begeleiding aan het werk met verse ingrediënten om de lekkerste bonbons te maken. Uw patissier van deze middag neemt u mee op een culinaire reis. Na het vorm gieten van chocolade maakt u de bonbonvulling naar uw eigen smaak.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch
  • Bonbon Workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangementis uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan