088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middeleeuws Middelburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middeleeuws Middelburg

Welkom in 'Middeleeuws Middelburg', de attractieve hoofdstad van Zeeland. U beleeft hier een rondleiding met gids, lunch, bezoek Lange Jan en rondvaart, van Holland Tour Guides. In de historische kern van Middelburg liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken.

10.30 - 11.00 Koffie & gebak

Om deze dag goed te beginnen, gaat deze dag van start in een restaurant, waar u kunt genieten van een overheerlijk kopje koffie met een lekker gebakje.

11.00 - 12.30 Rondleiding

Nadat u heeft kunnen genieten van de koffie met gebak wordt u opgehaald voor de rondleiding door Middelburg. Wist u dat Middelburg één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland is? Tijdens de stadswandeling komt u onder andere langs het Damplein met de Grote en Kleine Christoffel, de Graanbeurs en de Roeybaerse, allen huizen uit de middeleeuwen. En wat dacht u van het laatgotische stadhuis van Middelburg, dat alom wordt gezien als een van de mooiste monumenten van Nederland.

12.30 - 13.30 Lunch

Om na deze rondleiding even tot rust te komen, kunt u genieten van een overheerlijke lunch in een van de gezellige restaurantjes die Middelburg rijk is.

13.45 - 14.45 Bezoek Abdijtoren Lange Jan

Nadat u heeft genoten van culinair Middelburg gaat u de hoogte in. Midden in het schitterende historische centrum van Middelburg torent Abdijtoren de Lange Jan boven de stad uit. Prachtig om van buiten te bezichtigen, maar ook van binnen te beklimmen! De Lange Jan telt 207 treden, maar het uitzicht is deze inspanning dubbel en dwars waard. De toren van de Lange Jan is 90,5 meter lang. Daarmee is het de op twee na hoogste toren van Nederland! Op heldere dagen kun je vanaf de Lange Jan zelfs de omringende Zeeuwse eilanden zien.

15.00 - 16.00 Rondvaart

Na het bezoek aan de kerk gaat u aan boord van een rondvaartboot, waarmee u door de prachtige oude grachten van Middelburg vaart. Geniet van de historische panden en pakhuizen die stammen uit het rijke Middelburgse VOC-verleden. Bij de soms zeer lage bruggetjes is het eventjes bukken.

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Lunch
  • Rondvaart
  • Entree abdijtoren

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Tegen een meerprijs is de rondvaart ook uitsluitend voor jullie gezelschap te boeken

Prijs:

10 - 14 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 52,00 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangementis uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan