088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Rotterdam

Cultureel en panoramisch relaxen in Rotterdam? Doe het Middagje Rotterdam van door Holland Tour Guides, met o.a. museum Booijmans, rondleiding en Euromast.

Onze professionele gids staat voor u klaar om uw dagje uit van de beste verhalen te voorzien.

En daar blijft het natuurlijk niet bij, tijdens dit dagje uit bezoekt u niet alleen het museum, maar beklimt u dus ook nog eens de Euromast!

13.00 - 15.00 Booijmans van Beuningen

Het museum is een van de oudste musea in Nederland en herbergt diverse unieke verzamelingen schilderijen, kunstvoorwerpen en sculpturen. Het is het culturele begin van uw dagje uit in Rotterdam. Diverse Europese topstukken kunt u hier bekijken. Schilderijen van Bosch, Van Gogh, Dali, Rembrandt en Christo. Zowel oudere als moderne kunstenaars zijn ondergebracht in de collectie.

15.00 - 17.00 Rondleiding

Na het bezoek aan het museum neemt onze gids u mee voor een fascinerende wandeling door het centrum van Rotterdam. De haven is vlakbij en u krijgt de mooiste anekdotes te horen over de trots van Rotterdam, de hoogbouw, de Erasmusbrug en vele andere markante Rotterdamse bouwwerken. Rotterdam behoort tot de Europese top als het om hoogbouw gaat en deze ambitie kan niet los gezien worden van het bombardement in de Tweede Wereldoorlog.

De stad heeft inmiddels een metamorfose ondergaan die zijn weerga niet kent. Uw gids zal met trots de geschiedenis van Rotterdam uit de doeken doen. Vanaf het Museumpark tot aan de Euromast heeft u ruimschoots de tijd om de stad van A tot Z te ontdekken.

17.00 - 18.00 Euromast

Op 100 meter hoogte heeft u fantastisch uitzicht op alle Rotterdamse landmarks. Het Weena, de Kop van Zuid en Hotel New York zijn zelfs vanaf deze hoogte prima te onderscheiden.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Entree Booijmans van Beuningen
  • Entree Euromast

Prijs:

10 - 14 personen € 34,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 31,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan