088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Delft

Het Zuid-Hollandse Delft is één van de oudste steden van ons land. Tijdens deze rondleiding van Holland Tour Guides, langs de twee bekendste kerken van de stad, ontdekt u de aloude religieuze historie van deze beroemde universiteitsstad. Uw professionele gids kent alle bekende historische verhalen en anekdotes, ontdek de Nieuwe- en Oude Kerk van Delft, ontdek de oudste geschiedenis van de stad!

13.00 - 14.00 Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk is met z'n bijna 109 meter hoge toren de op één na hoogste kerktoren van Nederland. Alleen de Dom in Utrecht steekt er bovenuit. De kerk is vooral bekend van het praalgraf van Willem van Oranje en de grafkelder van het Koninklijk Huis. Tijdens deze rondleiding door de kerk krijgt u dan ook veel anekdotes te horen over onze Koninklijke familie. Maar ook verhalen over het carillon, de bouw van de kerk en diverse restauraties komen aan bod.

14.00 - 16.00 Rondleiding

Tijd voor een bezoek aan het oude centrum. De prachtige grachten en grachtenpanden zijn een prima decor voor een historische ontdekkingsreis, schitterende verhalen en vergezichten. Wandel over de diverse oude bruggen, bekijk oude stegen en straten en laat onze gids u over de bekende pleinen leiden. Langzaam lopen we richting de Oude kerk.

16.00 - 17.00 Oude kerk

De Oude Kerk is de oudste parochiekerk van Delft. De toren is inmiddels scheefgezakt maar het gebouw is nog steeds prima te bezoeken. Vroeger werd hij de St. Hippolytuskerk genoemd en tegenwoordig is er een schat aan historie te ontdekken over de graven, de restauratie van de gebrandschilderde ramen na de ontploffing van 'het kruithuis' in 1654 en de diverse relikwieën. Het is een prachtig slot op een heerlijke middag in het centrum van Delft.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Bezoek Nieuwe Kerk
  • Rondleiding Centrum Delft
  • Bezoek Oude Kerk
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 14 personen € 27,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan