088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Antwerpen (België)

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Antwerpen (België)

Bezoek de Grote Markt van Antwerpen en ontdek de beroemde stad onder leiding van een professionele gids van Holland Tour Guides in het 'Middagje Antwerpen'.

Bezoek tevens een museum, rondleiding en bierproeverij, en alle bijzondere bezienswaardigheden, maar laat u ook het echte Antwerpse bier proeven en bezoekt het Museum aan de Stroom, het MAS.

13.00 - 15.00 Museum aan de Stroom

Het MAS is een gloednieuw museum ontworpen door Neutelings-Riedijk Architecten. Het markante gebouw ging in Mei 2011 open en is klaar voor een grote stroom nationale en internationale bezoekers. In het museum komt u alles te weten over Antwerpen als handelsstad en handelshaven.

In het museum zijn een aantal collecties samen gevoegd zoals die van het Etnografisch museum, het nationaal scheepvaartmuseum en het Volkenkundemuseum en een deel van de collectie van het Vleeshuis. Aan de hand van een aantal universele thema's komt u te weten wat Antwerpen zo beroemd heeft gemaakt.

15.00 - 17.00 Rondleiding

Na uw bezoek aan het MAS neemt onze gids uw gezelschap mee naar het bruisende centrum en vertelt hij u diverse verhalen over de roemruchte Antwerpse geschiedenis. U loopt langs alle bekende monumenten en pleinen, zoals de Grote Markt met de prachtige Gildehuizen, de imposante Onze Lieve Vrouwekathedraal die op de werelderfgoedlijst van Unesco niet mocht ontbreken en bijvoorbeeld het Hendrik Concienceplein.

Langzaam maar zeker komt u tot de ontdekking dat Antwerpen en al haar gotische architectuur de vergelijking met vele Europese steden kan doorstaan.

17.00 - 19.00 Bierproeverij

Het is een tijd voor een kleine pauze, een ontspannen verpozen in een prettige omgeving. Uw gids neemt uw hele gezelschap mee naar een oeroude Antwerpse bierbrouwerij waar het gerstenat wordt gefabriceerd uit allerlei 'geheime' ingrediënten. Het Belgisch bier is niet zomaar beroemd geworden, onze zuiderburen hebben er een neus voor om het lekkerste biertje te brouwen! Proost!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Entree Museum aan de Stroom
  • Bierproeverij (5 verschillende bieren)

Prijs:

10 - 14 personen € 45,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 43,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan