088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Levendig Leeuwarden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Levendig Leeuwarden

De gezellige binnenstad van 'Levendig Leeuwarden' is na dit uitje van Holland Tour Guides, met rondleiding, lunch en Fries Museum geen geheim meer voor u. De gidsen zorgen ervoor dat u het complete centrum van deze fraaie stad in het hoge noorden van A tot Z bekijkt en u geheel cultureel aan uw trekken komt!

10.30 - 11.00 uur Koffie en gebak

U wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie en een lekker stuk gebak.

11.00 - 13.00 uur Rondleiding

Een professionele gids van Holland Tour Guides neemt uw gezelschap vervolgens op sleeptouw in een stadswandeling. Fraaie anekdotes over 'de Oldehove', De Waag en vele andere monumenten passeren tijdens uw wandeling de revue. Historische verhalen, interessante details en verrassende onthullingen zijn onderdeel van uw tour door de stad.

13.00 - 14.30 uur Lunch

Daarna is het tijd voor een eersteklas lunch in een gezellig restaurant pal in het centrum van leeuwarden. Geniet van deze lekkere lunch.

14.30 - 16.00 uur Bezoek Fries Museum

Tijdens uw bezoek aan het Fries Museum kunt u genieten van diverse fraaie tentoonstellingen en collecties, zoals over het eeuwenoude 'Epposteen', het geheime doosje van 'Tjaardastate' en de kostbare 'Poptaschat'. Uw bezoek aan dit museum is een fascinerende ontdekkingsreis door de Friese kunst, cultuur en geschiedenis. Diverse collecties van archeologische schatten, oude kunst, kunstnijverheid, textiel, moderne en hedendaagse kunst en hedendaagse grafiek zijn hier te bewonderen. U komt zelfs alles over Mata Hari te weten, die in het hoge noorden nog heel wat geheimzinnige voetstappen heeft gezet!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Uitgebreide Lunch
  • Bezoek Fries museum
  • Gezellige rondleiding centrum Leeuwarden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 46,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan