Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Zwolle

Details over dit uitje

Vanmiddag barst de strijd der seksen los! Vanaf nu kunt u bij Holland Tour Guides het Jongens tegen de Meisjes spel reserveren. Laat de strijd maar losbarsten!

Maak je borst maar nat voor alle grappige, komische en ludieke vragen. Wie kan zich het beste inleven in het andere geslacht? Uiteraard is er bij jullie arrangement een quizmaster aanwezig die zal zorgen voor een eerlijke jurering.

Waar zijn de mannen nou eigenlijk beter in en wat kan je het beste door vrouwen laten doen? Kunnen mannen nou beter autorijden of zijn dit toch de vrouwen? Hoe zit het eigenlijk met multitasken, zijn vrouwen hier nou echt beter in? Jullie zullen dit tijdens de quiz eens nader gaan onderzoeken.

Na afloop zullen jullie uiteraard nog steeds door één deur met elkaar naar buiten lopen. De strijd is voorbij en één team mag zich de winnaar noemen. Zijn het de vrouwen die verpletterend hebben gepresteerd of hebben de mannen het achterste van hun tong laten zien? Dat belooft nog spannend te worden.

Inclusief:
  • Goedlachse presentator(-tatrice)
  • Benodigdheden
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Prijs:

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 18,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten benodigdheden:

€ 100,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan