Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

I Love Holland Winter Dinner

Details over dit uitje

Buiten is het onder nul. Binnen worden de voorbereidingen getroffen om uw gezelschap op een sprankelende manier in de watten te leggen. Heeft u zin in een gezellige quiz waarin al uw kennis over Nederland wordt getest? Kom met uw vrienden of familie naar deze I Love Holland Winter Dinner quiz en laat u door onze professionele quizmaster aan de tand voelen. Muziekfragmenten, vreemde vragen en ludieke acties vormen het standaard repertoire van deze unieke quiz.

Ondertussen waagt u zich aan het lekkerste winterdiner. Welke Hollandse artiest heeft een nieuwe vriendin en hoe heet zij? Hoe heet die schaatser ook alweer die dacht dat hij over de finish was gekomen maar nog een ronde moest rijden? Het zijn maar een paar vragen uit de verschillende onderdelen.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen winter diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 – 14 personen € 53,50: excl. BTW
15 – 29 personen € 51,50: excl. BTW
30 – > personen € 49,50: excl. BTW

Bezorgkosten (meerprijs):

Zeeland € 150,00 excl. BTW
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel € 100,00 excl. BTW
Gelderland € 75,00 excl. BTW
In de overige provincies wordt geen bezorgkosten berekend.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan