088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grandioos Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grandioos Groningen

Zin in een ontdekkingstocht door Groningen? Holland Tour Guides heeft het 'Grandioos Groningen' dagarrangement met fietstocht, lunch, rondvaart en museum.

Kom langs alle markante plekken en bezienswaardigheden. Van het historische centrum tot het moderne Groninger Museum, u krijgt een fantastisch overzicht hoe cultureel Groningen wel niet is.

10.00 - 12.00 Fietsrondleiding Groningen

Uw professionele gids neemt u mee dwars door het bruisende centrum, waar het studentenleven altijd in volle gang is en waar de Martinitoren nog steeds in volle glorie te bewonderen is. Ook komt u bijvoorbeeld langs de fraaie Korenbeurs en het Goudkantoor, het Provinciehuis en het Prinsenhof. Tussendoor vertelt onze gids u allerlei bijzondere anekdotes over de geschiedenis van de stad.

12.00 - 13.30 Lunch

Even heerlijk pauzeren en genieten van een heerlijke lunch. Na de fietstocht is het goed toeven in een gezellig Gronings restaurant waar een tafel vol met lekkers op u staat wachten.

14.00 - 15.00 Rondvaart

Varend door de grachten en waterwegen van Groningen komt u oude pakhuizen en het scheepvaartmuseum tegen. Vanaf het water ziet de stad er toch anders uit. Langzaam varen we met de rondvaartboot weer richting de laatste stop van vandaag, het Groningen Museum.

15.00 - 16.30 Groninger Museum

Het beroemde gebouw van architect Alessandro Medini huisvest diverse collecties, Archeologische vondsten, portretschilderingen van vooraanstaande Groningse kunstenaars, prachtige zilveren voorwerpen en zelfs Aziatisch keramiek dat in de zeventiende eeuw naar de stad werd gebracht. Er zijn ook vele tekeningen en schilderijen te bewonderen, kortom, dit moderne museum is het waard te bezoeken tijdens uw uitstapje in Groningen.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietstocht
  • Uitgebreide lunch
  • Rondvaart
  • Entree Groninger museum

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Deze boot kan niet overdekt worden. Indien u het wenst kunnen wij tegen een meerprijs een overdekte rondvaart voor u organiseren.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan