088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gouds Gouda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Gouds Gouda

'Gouds Gouda' is een dagtocht met rondleiding, lunch, Kaas- en ambachtenmuseum en rondvaart, van Holland Tour Guides. We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van Gouda zien. In Gouda is immers van alles te bekijken en te proeven; sfeervolle grachtjes, de welbekende kaasmarkt, stroopwafels, gezellige kroegjes, kaarsen makerijen, pijpen en de jaarlijkse kaarsjesavond, te veel om op te noemen!

10.00 - 10.30 Koffie en een stroopwafel

Iemand die geen stroopwafel wil?

10.30 - 12.30 Rondleiding Gouda

Ga mee met de tour en bekijk deze oud-Hollandse stad! Wij van Holland Tour Guides weten wel waarom Gouda zo populair is… Deze stad beschikt over meer dan 300 monumenten, dus we hebben onze tijd wel nodig! Uw Holland Tour Guide laat u fraaie grachtenpanden zien, natuurlijk ontbreekt de St. Janskerk niet en ook kunnen we niet om het Stadhuis en de Kaaswaag heen. Maar ook neemt de profesionele gids u mee naar plekken die u op eigen gelegenheid nooit zou hebben ontdekt! Gaat u mee?

12.30 - 14.00 Lunch

Wandelen maakt hongerig! We zorgen er dan ook voor dat u in een goed restaurant van de lunchkan genieten en dat u weer volledig bijgetankt aan het volgende onderdeel kan beginnen.

14.00 - 14.45 Kaas en ambachtenmuseum

Ook ontbreekt een bezoek aan het voormalige oorlogsmonument niet, hier is het Goudse kaas- en ambachtenmuseum sinds 2006 gevestigd. Het gebouw stamt uit 1696 en is beter bekend als de waag van Gouda. Als bezoeker kunt u zien waar Gouda trots op is: zijn kaas!

15.00 - 16.00 Boottocht Gouda

U vertrekt met een mooie prive boot voor een tocht over de Goudse Grachten. Geniet u lekker met uw gezelschap van Gouda vanaf het water.

Na afloop gezellig borrelen of juist lekker dineren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Luxe broodjes lunch
  • Entree Kaas- en ambachtenmuseum *
  • Rondvaart *
  • * vanaf april - oktober mogelijk

Prijs:

15 - 19 personen € 61,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 58,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan