088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Gent (België)

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Gent (België)

Lekker uit in de mooiste stad van België? Holland Tour Guides organiseert 'Middagje Gent' (België), met rondvaart, rondleiding en borrel, het gezelligste uitje in de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Prima geschikt voor elk gezelschap, dat Gent op een unieke manier wilt beleven!

13.00 - 13.45 Rondvaart

Een unieke rondvaart door Gent begint met een kijkje vanaf het water bij de St-Baafskathedraal, het Belfort en de St-Niklaaskerk. Geniet van de gildehuizen van toenmalige ambachtslui als metsers, schippers, korenmeters, vishandelaren en vele andere. We varen langs kasteel het Gravensteen en 't Prinsenhof, waar Keizer Karel geboren is. Tevens ziet u de oude graanhaven, de voormalige herbergen van de meisjes van plezier en tal van andere leuke gebouwen in het centrum. Vanaf het water ontdekt u de prachtige architectonische pareltjes van de binnenstad.

13.45 - 15.45 Rondleiding

Onze professionele gids neemt uw gezelschap op sleeptouw voor een historische ontdekkingsreis door de straatjes en steegjes, waar de kinderhoofdjes sinds eeuwen onveranderd zijn blijven liggen en waar de geschiedenis op straat ligt. Geniet van de prachtige anekdotes over de historie van deze unieke Vlaamse stad.

15.45 - 16.30 Borrel in het Groot Vleeshuis

Het Groot Vleeshuis wordt tegenwoordig gebruikt als promotiecentrum voor Vlaamse streekproducten en is de ultieme locatie voor een afsluitende borrel. Het oude gebouw is het gezelligste decor voor een borreltje, een biertje of een wijntje. Het Vleeshuis ligt pal in het centrum, tussen de Korenmarkt en het Gravensteen en is makkelijk te bereiken na afloop van uw rondleiding. Proost!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Rondvaart
  • Afsluitende borrel (2 drankjes uit Hollandse bar en borrelgarnituur)

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Indien het slecht weer is kan er een noodluifer over de boot geplaatst worden.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een prive rondvaart te genieten.

Prijs:

10 - 14 personen € 37,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 35,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan