088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Geweldig Gent (België)

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Geweldig Gent (België)

'Geweldig Gent' is een dagtocht in België, van Holland Tour Guides, met rondleiding, lunch en rondvaart. Neem er maar eens lekker de tijd voor! Want Gent is een bijzondere stad en ligt op een steenworp afstand van Nederland.

Gentenaren heten Stroppen en ze spreken Gents, een idioom dat heel anders is dan de andere Belgische dialecten. Gent wordt ook 'De Bloemenstad' genoemd, omdat het midden in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen ligt. Je kunt de geur dus gewoon opsnuiven als je in Gent bent!

Wat gaan we doen?

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

U begint met een goeie kop koffie met gebak. Of heeft u er liever een Gentse Mok of een kletskop bij?

11.00 - 13.00 Rondleiding Gent

Vervolgens gaan we door Gent wandelen met een ervaren gids. We lopen langs de Sint-Niklaaskerk, bewonderen het Belfort en bezoeken het Gravensteen. Die laatste is een imposante burcht die in de 12e eeuw is gebouwd. We bezichtigen de Dulle Griet, de Graslei en nemen een kijkje bij de Opera. Uw gids kan u alles vertellen over de oude stadsomwalling: het Rabot en de Peperbus.

13.00 - 14.15 Lunch

Na de rondleiding kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch. Laat jullie maar verwennen door de Gentse horeca.

14.15 - 15.00 Rondvaart Gent

Na de lunch komt de klapper van deze heerlijke dag. We gaan een rondvaart maken door cultuurhistorisch Gent. De tocht gaat langs de Graslei met de drie torens, langs verschillende 'leien' en onder bruggen door. We varen over de Schelde en de Brugse Vaart. Langzaam wordt het donker en floepen de lichtjes één voor één aan…

Na een dag als deze zou u zichzelf misschien een Gentse Strop kunnen noemen. Maar een dag als deze is zeer zeker geen strop!

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Lunch
  • Rondvaart
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer kan de boot met een noodluifel overkapt worden.

Indien u het wenst kunt u tegen een meerprijs een prive vaart boeken

Prijs:

10 - 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan