088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Genieten in het Gooi

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Genieten in het Gooi

U hoeft geen BN-er te zijn om te 'Genieten in het Gooi'! Holland Tour Guides regelt voor u een verrassend en cultureel dagje uit, met een bezoek aan het Singer Museum, een echte Gooise fietstocht in Laren (mag met Uggs en permanentje), een overheerlijke lunch en een rondvaart bij de Naarden Vesting. U gaat genieten van het schitterende Gooise landschap!

10.30 - 11.00 uur Koffie en Gebak

We beginnen deze dag uiteraard met koffie en gebak!

11.00 - 12.30 Singer Laren

om daarna een bezoek te brengen aan hèt museum van Laren.
De Singer-collectie is de verzameling kunstwerken die het echtpaar William en Anna Singer bijeen bracht. Zij verwierven werken van Franse schilders uit de omgeving van de School van Barbizon, van Amerikaanse kunstenaarsvrienden en traditioneel, impressionistisch werkende Gooise kunstenaars. Het Singer Museum is een lust voor het oog en omdat u toch in de buurt bent, willen we u dit niet ontnemen.

12.30 - 14.00 Lunch

U heeft vast inmiddels weer honger gekregen. Daarom gaan we weer naar een restaurant in Laren waar u kunt genieten van een heerlijke lunch.

14.00 - 16.00 Fietstocht door het Gooi

Daarna stappen we op de fiets om de mooiste plekjes van het Gooi op te zoeken. Uw gids vertelt u de mooiste verhalen over dit welvarende gebied.

16.00 - 17.00 Vestingvaart

Aangekomen in de vesting stapt u in onze rondvaartboot* en geniet u van de Naarden Vesting. Na de rondvaart stappen we voor het laatste stukje op de fiets om weer terug te keren naar ons beginpunt.

17.00 - 17.30 Op de fiets terug naar Laren

Na de vestingvaart komt het eind van de dag in zicht. U fietst weer terug naar het beginpunt in Laren.

Veel plezier!

* Het rondvaart seizoen is van begin april t/m eind oktober.

Inclusief:
  • Koffie en Gebak
  • Entree Singer museum
  • Lunch
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Fietstocht
  • Rondvaart Naarden Vesting

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer kan de boot via een luifel overdekt worden.

Prijs:

10 - 19 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 72,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan