Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Naarden Vesting

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Naarden-Vesting van een 3-gangen diner en van de stad. Holland Tour Guides biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Naarden, het mooiste vestingstadje van Nederland is bij uitstek geschikt voor een heerlijke avond met vrienden en familie. Holland Tour Guides neemt u mee naar alle bastions en waterwegen rondom de vesting. In drie etappes leiden we u naar steeds weer een nieuw restaurant waar de meest culinaire gerechten op u wachten!

Na het voorgerecht neemt u plaats in onze rondvaartboot* en varen we langzaam door de Oude Haven, onder de Zeepoort door naar de zoute gracht. Via meanderende waterwegen, langs de oude verdedigingswallen, de beboste ravelijnen en bastions, leiden we u langs bemoste muren door het boomgat, richting Fort Ronduit. Daarna leggen we aan voor het hoofdgerecht in een ander restaurant en geniet u van het beste dat Naarden te bieden heeft.

Vervolgens gaat u onder leiding van onze professionele gids de vesting nader onderzoeken. Hij vertelt u mooie historische verhalen over dit eens zo beroemde verdedigingswerk. Tijdens uw wandeling komt u meer te weten over de vele spannende momenten die de vesting heeft gekend. Uw wandeling brengt u naar het laatste restaurant, waar een uitmuntend dessert wordt geserveerd. Kortom, dit arrangement heeft alles in zich om van uw avond een gezellige uitstapje te maken!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober

Programma:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.10 - 20.10 Rondvaart
20.15 - 21.15 Hoofdgerecht
21.15 - 22.15 Rondleiding
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Bij slecht weer kan deze via een luifel overdekt worden.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan