Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Delft

Details over dit uitje

De Fietstocht Delft van Holland Tour Guides is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Delft is een vrolijke, jonge en vooral ook een bruisende stad! Bekijk Delft op een leuke en sportieve manier! Deze fietstocht door de binnenstad laat u de mooiste plekjes, grachten en bezienswaardigheden zien. Holland Tour Guides organiseert voor u de perfecte manier om deze studentenstad te bekijken. Combineer uw fietstocht met een heerlijke lunch of een geweldig diner in één van de toprestaurants van Delft.

Tijdens uw tocht door de stad is een vakbekwame gids met een schat aan historische kennis natuurlijk ook altijd handig. Onze enthousiaste medewerkers regelen het zo voor u. Bij Holland Tour Guides kunt u deze fietstocht geweldig combineren met uw familie-uitje, personeelsfeest of vrijgezellendag. Namens het hele team van Holland Tour Guides, veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan