Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Amsterdam

Details over dit uitje

De Fietstocht Amsterdam met gids van Holland Tour Guides combineert stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid met calorieën verbranden.

Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Een van onze ervaren gidsen stapt samen met u op de fiets voor een tocht door het oude centrum van Amsterdam. U zult versteld staan van al hetgeen waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wèl opmerkt.

Onze gids vertelt u interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet. Onderweg kunnen we een pauze inlassen om een drankje te nuttigen in een typisch Mokums kroegie. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Uiteraard kan de gids u, indien u dit wenst, meenemen naar één van de vele musea die Amsterdam rijk is.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan