Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dagtrip Delft – Den Haag – Binnenhof – Madurodam

Details over dit uitje

De Holland Tour Guides gids brengt u in de Dagtrip Delft – Den Haag – Binnenhof – Madurodam per touringcar eerst naar Delft, waar we een Delftse porseleinfabriek bezoeken.

10.30 – 12.30 Bezoek Porseleinfabriek

U krijgt door het bedrijfsmuseum een rondleiding, waar een aantal bijzondere antieke stukken uit de privé-collectie tentoon wordt gesteld. Aansluitend krijgt u een demonstratie van de speciale techniek waarmee Delfts Blauw porselein beschilderd wordt. Vervolgens laten we u de fabriek zien, waar u stap voor stap het productieproces van Delfts Blauw aardewerk kunt volgen. Uiteraard kunt in de showroom, waar we de rondleiding beëindigen, prachtig Delfts blauw aardewerk uitkiezen en aanschaffen.

13.00 – 14.00 Lunch

Vervolgens reizen we met bus en gids af naar Den Haag, waar we een uitgebreide lunch zullen gebruiken.

14.00 – 15.00 Tour Den Haag / Binnenhof

Na de lunch nodigen we u uit voor een korte citytour door Hofstad Den Haag. We komen langs de Lange Vijverberg, het Oude stadhuis aan de Groenmarkt en wandelen over het Binnen- en Buitenhof. We zien de Gevangenpoort en nog veel meer. De deskundige gids van Holland Tour Guides vertelt u over het ontstaan van ‘s-Gravenhage en haar bewoners. Ontdek de geschiedenis van deze prachtige stad!

15.15 – 18.00 Bezoek Madurodam / Scheveningen

Na deze city trip stappen we weer met zijn allen in de bus en gaan we richting Scheveningen. Hier wordt vrijwel geheel Nederland weergegeven, op een schaal van 1:25. bekende gebouwen als het Paleis op de Dam, Het Binnenhof (ziet u zichzelf lopen?), de Domtoren, de Euromast en noem maar op is hier tot op het detail nagemaakt! Inclusief auto’s, inwoners, vliegtuigen (Schiphol), schepen en treinen.

Via Scheveningen, de oude vissersplaats, badplaats aan de Noordzee en stad van de Pier en het Kurhaus, reizen we terug naar opstapplaats Amsterdam. Maar voordat we terug zijn op ons vertrekpunt, kunnen we (als u hier prijs op stelt en tegen geringe meerprijs) gezamenlijk dineren in een leuk restaurant in Den Haag of Scheveningen. Op deze manier wordt deze bijzondere dag ook op een bijzondere manier afgesloten!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Bezoek Porceleinfabriek
  • Lunch
  • Bezoek Madurodam
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 – 29 personen € 88,50 p.p. excl. BTW
30 – 39 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
40 – > personen € 72,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan