088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Daverend Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Daverend Delft

Bezoek Delft, één van de oudste universiteitssteden van ons land. Tijdens dit arrangement van Holland Tour Guides zult u de mooiste schatten en monumenten van het oude centrum van Delft zien!

11.00 – 12.00 Rondvaart

Delft zien vanaf het water op een comfortabele manier. Uw rondvaart door de stad begint vanaf het water. De schitterende grachten zijn ideaal voor een ontdekkingsreis langs alle bekende gebouwen. U vaart langs oude patriciërs huizen, langs vele historische bezienswaardigheden en onder eeuwen oude boogbruggen. Dit is bij uitstek de manier om Delft te ontdekken. De vaderlandse geschiedenis komt hierdoor weer helemaal tot leven. Deze rondvaart leidt u langs vrijwel alle musea en historische godshuizen.

* het vaarseizoen is van april tot en met oktober. Indien u buiten het vaarseizoen dit arrangement boekt overleggen wij graag een vervangende activiteit met u.

12.00 – 13.30 Lunch

Tijd voor een uitgebreide lunch in het centrum van de stad. Even heerlijk ontspannen en de verhalen op u inlaten werken. Vervolgens gaan we op weg naar het Prinsenhof, één van de bekendste plekken uit onze Vaderlandse historie.

13.45 – 15.15 Bezoek museum het Prinsenhof

Museum het Prinsenhof vertelt het verhaal van Willem van Oranje. Op 10 juli 1584 pleegde de Fransman Balthasar Gerards (die zich voordeed als de protestant François Guyan) zijn fatale aanslag. Ook de rol van Willem in de Tachtigjarige Oorlog komt in dit fascinerende museum uitgebreid aan bod. Een schitterende collectie 17de-eeuwse kunst is ook te bezichtigen.

15.30 – 16.30 Nieuwe kerk

De toren van de Nieuwe Kerk toornt al lange tijd boven de stad uit. Niet zo gek natuurlijk want het is de op één na hoogste kerktoren van het land (109 meter). Geteisterd door diverse rampen en een aantal keer gerestaureerd door vakkundige ambachtslieden. Echt de moeite waard om de kerk van binnen en van buiten eens goed te bekijken.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide Lunch
  • Bezoek Prinsenhof
  • Bezoek Nieuwe Kerk
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Bij lekker weer kan de boot gedeeltelijk geopend worden.

Optioneel:

– Gids aanwezig tijdens het dagarrangement (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan