088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amazing Antwerpen (België)

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Amazing Antwerpen (België)

Holland Tour Guides' Amazing Antwerpen dagarrangement met rondleiding, lunch, museum bezoek begint met een amazing stukje gebak en een kopje koffie of thee.

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

Bij Holland Tour Guides houden we wel van een ontspannen begin.

11.00 - 13.00 Rondleiding Antwerpen

Daarna moeten de beentjes gestrekt worden, want de gids komt jullie ophalen voor de rondleiding. De stad Antwerpen is het pittoreske centrum van Vlaanderen. De Vlaamse Barok is als architectuurstijl dan ook veelvuldig geëxporteerd naar Nederland. Maar Antwerpen kent ook een ongelooflijk gevarieerde keuken, heel veel monumenten en bezienswaardigheden.

Met onze professionele gids loopt u langs het Stadhuis, de Onze Lieve Vrouwenkathedraal en de Grote Markt om daar ter plekke de interessante en historische achtergrondverhalen te vernemen. Natuurlijk beschikt onze gids over de zachte tongval van het Vlaamse taalgebied, een rijk en gevarieerde woordkeus en een onnavolgbaar talent om kwinkslagen af te wisselen met historische feitjes.

Uw gids begeleid u moeiteloos langs alle friettenten en bonbons winkeltjes, zodat u tijdens deze tocht niet wordt afgeleid en thuis op de weegschaal moet gaan staan.

13.00 - 14.15 Lunch

Dat Antwerpen over culinair hoogstaande horeca beschikt hoeven wij u natuurlijk niet uit te leggen. De lunch gaan we nuttigen in een gezellig restaurant in het hart van de stad.

14.30 - 16.30 Bezoek Museum aan de Stroom

Het MAS is een gloednieuw museum ontworpen door Neutelings-Riedijk Architecten. Het markante gebouw ging in Mei 2011 open en is klaar voor een grote stroom nationale en internationale bezoekers. In het museum komt u alles te weten over Antwerpen als handelsstad en handelshaven. In het museum zijn een aantal collecties samen gevoegd zoals die van het Etnografisch museum, het nationaal scheepvaartmuseum en het Volkenkundemuseum en een deel van de collectie van het Vleeshuis. Aan de hand van een aantal universele thema's komt u te weten wat Antwerpen zo beroemd heeft gemaakt

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Luxe broodjes lunch
  • Entree Museum aan de Stroom
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan