Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Volendam

Details over dit uitje

Maak nu in Volendam kennis met het hyper moderne virtuele Crime City Game van Holland Tour Guides, een actief spel waar teambuilding voorop staat!

U gaat met de hulp van portofoons en tablets de strijd aan met elkaar. Kruip nu in de huid van een professioneel crimineel en versla de concurrentie! In plaats van dit misdaadspel Crime City kunt u ook kiezen voor de Empire City Game.

Hoe werkt Crime City nou precies? Het doel van deze game is heel eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het gehele stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een echte beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Tijdens het spel hebben jullie tevens zicht op de bankrekening van de concurrent, zo weet u precies weet uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal leiden naar een bloedstollende race. Heeft u nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is dan uw kans!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café in Volendam.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, Bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, crazy 88, evenement, Kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, Stadswandeling, Teamuitje, uitjes voor groepen of individuen,Vrijgezellenfeest, Vaararrangement, Wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan