Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner België

Details over dit uitje

Doe mee met de dol dwaze avonturen van deze Crazy Winter Dinner! Een avontuurlijk en culinair spel beleven in een binnenstad in kerstsfeer? Met het Crazy Winter Dinner gaat u leuke opdrachten uitvoeren en genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants en dat in Kerstsfeer!

Want wat gaat u eigenlijk doen?

Na het voorgerecht wordt u ontvangen door één van onze begeleiders en wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een lijst diverse ludieke opdrachten u zult ze allemaal moeten opnemen op een videocamera.

Voorbeeldje?

Trek een paar ski’s aan ga langlaufen door de stad…

Zet een rode muts met witte bol op verdien tenminste een euro als Kerstman…

Speel een potje jeux de kerstboules zonder ze te breken…

Leuk he? En zóó gemakkelijk…! Nou, NIET DUS!! Haha, en dat zult u merken!

Als pauze mag u aanschuiven in een gezellig kerstrestaurant waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. Aan het einde van het spel, tijdens de verorbering van het dessert, wordt de fantastische Crazy Winter Dinner Hoofdprijs overhandigd.

Na afloop krijgt u van Holland Tour Guides de filmpjes digitaal toegestuurd, zodat u nog eens rustig kan bekijken wat voor rare fratsen u tijdens dit event heeft uitgehaald

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Crazy game deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Crazy game deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes ontvangt u na afloop digitaal
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan